امنیت پایدار کشور مرهون مجاهدت شبانه‌روزی نیروهای مسلح و همدلی شورای تأمین است

امام جمعه کاشان گفت: امنیت پایدار کشور مرهون مجاهدت شبانه‌روزی نیروهای مسلح و همدلی شورای تأمین است و کاشان امن ترین شهر است

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت الاسلام سید سعید حسینی در آئین تکریم و معارفه فرمانده شهرستان، با قدردانی از عملکرد درخشان فراجا در کشف پرونده‌های سرقت کلان و تأمین امنیت پایدار، بر نقش بنیادین امنیت و اقتصاد در هدف خلقت تأکید کرد.

وی با اشاره به سرعت عمل و توانمندی بالای پلیس آگاهی در کشف پرونده‌های پیچیده اظهار داشت: در پی وقوع سرقت میلیاردی از یکی از اماکن مذهبی، به فرمانده انتظامی وقت تأکید کردم که اگر نیروهای آگاهی نیاز به پشتیبانی دارند، آمادگی دارم از اصفهان یا تهران کمک بگیرم؛ اما با اقتدار و تلاش مأموران زحمتکش، این پرونده در کمتر از یک هفته به سرانجام رسید.

امام جمعه کاشان با تمجید از عملکرد پلیس فتا در مقابله با فضای مجازی مسموم افزود: پلیس فتا با وجود تعداد محدود پرسنل، به لطف خدا وظیفه خطیر خود را به بهترین شکل انجام می‌دهد، همچنین فرماندهان و نیروهای خدوم انتظامی و نظامی ما شبانه‌روز و گاه با ۱۵ تا ۱۶ ساعت کار در روز و با حقوق و مزایای اندک، مجاهدانه خدمت می‌کنند؛ مصداق بارز حدیث شریف “خفیف‌الؤونه، کثیرالمعونه” هستند که کمترین هزینه را برای دولت داشته و بیشترین خدمات را به مردم ارائه می‌دهند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات و حوادث سال گذشته کشور گفت: کشور ما در سال گذشته با توطئه‌ها و حوادث سنگینی همچون تحولات امنیتی خردادماه، حوادث دی‌ماه و توطئه‌های دیگر مواجه بود؛ هر یک از این حوادث می‌توانست هر کشوری را زمین‌گیر کند، اما به لطف عنایات الهی، توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و هوشیاری مجموعه‌های اطلاعاتی، سپاه پاسداران، ارتش قهرمان، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با محوریت فرماندار محترم و شورای تأمین و همراهی پیشکسوتان، امنیت کشور حفظ شد.

وی با اشاره به آمار مجروحان نیروهای انتظامی در کاشان تصریح کرد: با وجود زخمی شدن شدید ۵۰ نفر از نیروهای انتظامی کاشان در جریان مأموریت‌ها، حتی یک مورد شهادت نداشتیم که این خود یکی از افتخارات بزرگ کاشان است.

عضو خبرگان رهبری با استناد به آیات قرآن کریم و سوره مبارکه قریش، جایگاه امنیت را در نظام آفرینش تبیین کرد و افزود: هدف خلقت، عبودیت خداوند متعال است، اما تحقق این هدف نیازمند دو زیرساخت کلیدی “اقتصاد” و “امنیت” است در حوزه اقتصاد، با وجود هشدارهای مکرر بیگانگان درباره خطر قحطی، به لطف تدابیر مسئولان و دولت محترم، امروز شاهد وفور نعمت در کشور هستیم و در حوزه امنیت نیز ایران اسلامی به اعتراف جهانیان، جزو امن‌ترین کشورهای دنیا است.

امام جمعه کاشان با اشاره به جابه‌جایی و ارتقای فرماندهان انتظامی کاشان (آقایان اردلان و کاکاوند) و انتصاب آنان به سمت‌های استانی گفت: از ارتقای این عزیزان به سمت‌های رده دوم و چهارم استان بسیار خوشحالیم و از زحمات شبانه‌روزی خودشان و خانواده‌های محترمشان صمیمانه قدردانی می‌کنیم. به عنوان نمونه، طی ۲۷ سال خدمت، ۱۸ بار اسباب‌کشی نشان‌دهنده سختی کار و بار اصلی بر دوش خانواده‌های محترم این عزیزان به‌ویژه همسران و فرزندان مکرمشان است که صمیمانه از آنان تشکر کرده و توفیق روزافزون‌شان را از خداوند متعال مسئلت داریم.

کد مطلب 1013396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.