هوای شمال رو به سرما می‌رود/ تداوم بارندگی و وزش باد شدید در استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: طی پنج روز آینده در ساعات بعد از ظهر و شب، در برخی نقاط استان‌های کرمان، فارس، هرمزگان، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، بوشهر و نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی، روز دوشنبه در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و آذربایجان شرقی، روز سه‌شنبه علاوه بر مناطق فوق در برخی نقاط کردستان، زنجان و ارتفاعات البرز مرکزی و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در مناطقی از شمال غرب، غرب، مرکز، استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات البرز مرکزی، بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: روز چهارشنبه، کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد. روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور، وزش باد در بعضی ساعات شدید خواهد بود.

کد مطلب 1013135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.