زهرا آهنگرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی؛ تا فردا وضعیت جوی به نسبت پایدار گاهی با افزایش ابر در سطح استان مستقر است بنابراین در شهرهای بزرگ و مناطق صنعتی استان، برای ساعاتی افزایش غلظت آلایندههای جوی دور از انتظار نیست.
وی افزود: روز دوشنبه افزایش ابر گاهی افزایش باد پیش بینی می شود که در شمال غرب و ارتفاعات شمالی استان، وقوع بارشهای پراکنده محتمل است.
کارشناس هواشناسی استان خراسانرضوی ادامه داد: تا اواسط هفته تغییرات دمایی محسوس و قابل ملاحظه نیست اما از روز چهارشنبه روند کاهش تدریجی دما در استان روی می دهد.
وی گفت: دمای مشهد مقدس روز گذشته در گرمترین زمان به ۲۷ درجه رسید وشامگاه دیشب نیز دمای مشهد به ۱۰ درجه سانتیگراد میرسد.
آهنگرزاده افزود: نوسانات دمایی مشهد برای امروز یکشنبه بین ۱۱ تا ۲۶ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در شبانهروز گذشته شهرهای قوچان با ۶ درجه و داورزن با ۳۲ درجه به ترتیب خنکترین و گرمترین شهرهای استان بودهاند.
نظر شما