برخورد قاطع پلیس با خودروهای دارای چراغ‌های زنون

رئیس پلیس راه استان اصفهان از برخورد قانونی با خودروهای دارای چراغ‌های زنون و تجهیزات روشنایی غیراستاندارد و خیره‌کننده خبر داد و گفت: این تجهیزات با ایجاد اختلال در دید رانندگان مقابل، ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی را به خطر می‌اندازند و با متخلفان برابر مقررات برخورد می‌شود.

عبدالرضا میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با تأکید بر نقش تجهیزات روشنایی استاندارد در ارتقای ایمنی تردد اظهار کرد: استفاده از چراغ‌های زنون و سایر تجهیزات روشنایی غیراستاندارد که موجب خیرگی چشم رانندگان مقابل می‌شوند، به‌ویژه در ساعات تاریکی شب، می‌تواند میدان دید رانندگان را مختل کرده و احتمال وقوع تصادفات رانندگی را افزایش دهد.

وی افزود: رعایت استانداردهای فنی خودرو و استفاده از تجهیزات روشنایی مجاز، از الزامات رانندگی ایمن است و رانندگان باید از نصب و استفاده از چراغ‌هایی که موجب آزار بصری و کاهش قدرت دید سایر کاربران راه می‌شوند، خودداری کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به برخورد قانونی با این تخلفات تصریح کرد: رانندگان خودروهای مجهز به سیستم روشنایی غیراستاندارد، حسب مقررات با اعمال قانون مواجه می‌شوند و در موارد پیش‌بینی‌شده قانونی، امکان توقیف خودرو نیز وجود دارد.

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: تیم‌های گشتی محسوس و نامحسوس پلیس راه، نظارت بر تردد خودروها و برخورد با تخلفات تهدیدکننده ایمنی رانندگی را در محورهای مواصلاتی استان با جدیت دنبال می‌کنند و از رانندگان انتظار می‌رود با رعایت ضوابط قانونی و استفاده از تجهیزات استاندارد، در حفظ ایمنی خود و دیگر کاربران راه سهیم باشند.

کد مطلب 1012187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.