حامی نداریم و اگر پرواز بعدی هم به همین شکل باشد، با تیم امید به آسیا می‌آییم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران گفت: اگر این شرایط ادامه داشته باشد، به مسئولان باشگاه گفته‌ام که با تیم امید فصل آینده در مسابقات شرکت کنیم و صرفاً برای انجام بازی‌ها به میدان برویم؛ حامی نداریم و اگر پرواز بعدی هم به همین شکل باشد، با تیم امید می‌آییم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد نکونام امشب _دوشنبه بیستم مهر_ در نشست‌خبری پس از تقابل تیم‌های فوتبال ترکتور ایران و الشمال قطر در چارچوب دیدار مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا اظهار کرد: خسته نباشید می‌گویم و به هر دو تیم تبریک می‌گویم، همچنین به شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان تیم، تبریک می‌گویم و امیدوارم جوانان فوتبال کشورمان بتوانند او را الگوی خود قرار دهند، شجاع سال‌ها زحمت کشیده است.

وی افزود: آنالیز خوبی از حریف داشتیم، اما فرصت تمرین نداشتیم، به نظرم موقعیت چندانی به حریف ندادیم و یکی دو صحنه‌ای نیز که ایجاد شد، مربوط به یک ربع پایانی بازی بود، می‌دانستیم به دلیل خستگی ناشی از پرواز، در دقایق پایانی دچار مشکل خواهیم شد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران بیان کرد: تعویض‌ها خوب عمل نکردند و با عملکرد نامناسب بازیکنان تعویضی، فشار مضاعفی به تیم وارد شد و نتوانستیم پیروز شویم، باید سه امتیاز را می‌گرفتیم و از این بابت ناراحت هستیم، همان‌طور که در بازی آخر لیگ نیز عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم، در این مسابقه نیز با وجود اینکه ۱۸ ساعت و شاید بیشتر در راه بودیم، بازی بسیار خوبی انجام دادیم.

وی با بیان اینکه تراکتور مقابل تیم پرمهره الشمال فوق‌العاده بازی کرد، تصریح کرد: این تیم ۱۱ بازیکن خارجی دارد، هم بازی را کنترل کردیم و هم عملکرد خوبی داشتیم و موقعیت‌های گلزنی زیادی ایجاد کردیم، کم نگذاشتیم؛ شوت زدیم و ضربه سر داشتیم، اما توپ‌ها وارد دروازه نشدند، شرایط برای پیروزی فراهم بود، اما این اتفاق رخ نداد.

نکونام در ادامه با تأکید بر اعتراض خود نسبت به شرایط سفر تراکتور، عنوان کرد: بار دیگر اعتراضم را اعلام می‌کنم، اگر این شرایط ادامه داشته باشد، به مسئولان باشگاه گفته‌ام که با تیم امید فصل آینده در مسابقات شرکت کنیم و صرفاً برای انجام بازی‌ها به میدان برویم، فدراسیون فوتبال توجهی به تیم ما ندارد؛ انگار نه انگار که نماینده فوتبال ایران هستیم، اتفاقاتی که در فوتبال رخ می‌دهد، در رقم خوردن نتایج تأثیرگذار است، حامی نداریم و اگر پرواز بعدی هم به همین شکل باشد، با تیم امید می‌آییم.

وی ادامه داد: بازیکنان توان تحمل چنین سفرهایی را ندارند، یا باید در لیگ ایران بازی کنیم یا در اینجا، هیچ تیمی در ایران توان انجام چنین سفری را ندارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران تأکید کرد: شرایط به وجود آمده با اصول فیرپلی همخوانی ندارد، کنفدراسیون فوتبال آسیا باید برنامه‌ریزی کند تا تیم‌ها بتوانند با شرایط بهتری برای مسابقات آماده شوند، اگر امروز در خانه خودمان میزبان بودیم، با قدرت و با اطمینان می‌گویم که پیروز می‌شدیم.

وی با اشاره به شرایط میزبانی تراکتور در این مسابقه، خاطرنشان کرد: استادیوم، شرایط آب‌وهوایی، پرواز و همه‌چیز به نفع تیم قطری بود و ما صرفاً روی کاغذ میزبان بودیم، شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم، به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم؛ آن‌ها تلاش کردند و جانانه جنگیدند، امیدوارم شرایط برای بازی بعدی اصلاح شود.

نکونام اذعان کرد: همان‌طور که گفتم، تیم خوب بازی کرد و باید برنده می‌شدیم، مقابل استقلال هم می‌توانستیم پیروز شویم، شرایط به شکلی بود که با نزدیک شدن به دقایق پایانی، فشار ناشی از مسافت و پرواز روی بدن بازیکنان تأثیر می‌گذاشت و می‌دانستیم در اواخر بازی با مشکل مواجه خواهیم شد، با این حال، تیم فوق‌العاده بازی کرد، الشمال مقابل الاتحاد بازی را یک بر یک کرده بود؛ ما هم می‌توانستیم به‌راحتی برنده شویم، بازی را کنترل کردیم و امیدواریم مشکلات برطرف شود.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از تراکتور، خاطرنشان کرد: کمک کنند تا بتوانیم در ادامه درباره مسائل فنی صحبت کنیم، تیم ما کیفیت فنی و توانایی‌هایش را نشان داده است، بچه‌ها تلاش کردند و به خاطر نام ایران جنگیدیم، ما از نام ایران دفاع می‌کنیم و فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش باید کمک کنند، بدون حمایت تا یک جایی می‌توانیم پیش برویم و شرایط فعلی ایده‌آل نیست.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور ایران در پایان با تشکر از هواداران تراکتور گفت: از تماشاگران ممنون هستم؛ استقبال خوبی از تیم داشتند، به هر حال، تراکتور در همه جای دنیا هوادار دارد و امروز هم هواداران از شهرها و کشورهای دور آمده بودند که از آن‌ها تشکر می‌کنم، شرمنده هواداران هستیم که نتوانستیم برنده شویم، قطعاً آن‌ها می‌دانند چه اتفاقی رخ داده است؛ یک تیم مستقیماً سفر می‌کند و تیمی دیگر باید ۱۸ ساعت در راه باشد، ما اینجا مهمان هستیم و نمی‌خواهم دشمن‌شادکن شویم، اما از درون خیلی‌ها هستند که می‌خواهند ما نتیجه نگیریم.

کد مطلب 1011792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.