درخشش شهرداران منطقه کاشان در ارزیابی عملکرد استان اصفهان؛ موفقیت سه‌گانه در مسیر خدمت

نخستین ارزیابی عملکرد شهرداری‌های استان اصفهان، با درخشش سه تن از شهرداران منطقه کاشان که موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند این دستاورد، نشان از پویایی و مدیریت کارآمد در حوزه مدیریت شهری این منطقه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، امروز _دوشنبه بیستم مهر_ در نخستین ارزیابی عملکرد شهرداری‌های استان اصفهان، سه تن از شهرداران منطقه کاشان موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند که این دستاورد، نشان از پویایی و مدیریت کارآمد در حوزه مدیریت شهری این منطقه دارد.

بر اساس شاخص‌های ابلاغی استانداری اصفهان در ارزیابی عملکرد سالانه شهرداری‌ها، ابوالفضل ساروقیان (شهردار کاشان)، محمدرضا دایی (شهردار کامو و چوگان) و حمیدرضا دهقانی (شهردار برزک) به دلیل عملکرد موفق، بهبود شاخص‌های عمرانی، تکریم ارباب رجوع و ارتقای خدمات شهری، در زمره شهرداران برتر استان قرار گرفتند.

چهاردهمین همایش شهرداران با حضور معاون وزیر کشور در محل نمایشگاه بین المللی استان اصفهان، برگزار شد که سه شهردار از شهرهای کاشان، کامو و چوگان و برزک موفق به کسب مقام برتر در حوزه شهرسازی در بین شهرداری‌های استان شدند.

کسب این عنوان که بر اساس ارزیابی عملکرد در سال ۱۴۰۴ و در میان شهرداری های استان انجام شد،بیانگر توجه شهرداری کاشان به ارتقای عملکرد در حوزه شهرسازی و تلاش برای بهبود فرآیندهای برنامه‌ریزی و مدیریت شهری است.

ابوالفضل ساروقیان (شهردار کاشان) با تمرکز بر پروژه‌های کلان زیرساختی، تسهیل در امور سرمایه‌گذاری و پیگیری مطالبات شهروندی، موفق شد مسیر توسعه کلان‌شهر کاشان را با شتاب بیشتری همراه کند.


محمدرضا دایی (شهردار کامو و چوگان) با مدیریت هوشمندانه ظرفیت‌های گردشگری و توجه به توسعه پایدار شهری، توانست جایگاه این شهر ییلاقی را در سطح استان ارتقا بخشد.


حمیدرضا دهقانی (شهردار برزک): با اجرای موفق طرح‌های عمرانی و ارتقای خدمات رفاهی در شهر برزک، توانست رضایت‌مندی عمومی را به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی، به‌خوبی محقق سازد.


این دستاورد سه‌گانه، نویدبخش آینده‌ای روشن برای توسعه منطقه کاشان است و انتظار می‌رود با حمایت‌های لازم از سوی مدیریت ارشد استان و همراهی مردم، روند پیشرفت و آبادانی در این شهرها با قوت بیشتری ادامه یابد.

شایان ذکر است این همایش امروز با حضور معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، استاندار اصفهان و ۱۱۴ شهردار استان در محل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

چهاردهمین همایش شهرداران استان اصفهان با هدف بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مدیریت شهری، بازدید از ماشین‌آلات و تجهیزات شهرداری‌های استان و معرفی شهرداران برتر در حوزه‌های مختلف برگزار شده است.


کد مطلب 1011777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.