بهره‌مندی سه روستای چگنی از پوشش همراه اول با اجرای طرح ۱۵۰ میلیارد ریالی

مدیر مخابرات منطقه لرستان از سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی برای ایجاد و راه‌اندازی سایت گندابه خبر داد و گفت: با آغاز فعالیت این سایت، روستاهای گندابه، زرین‌چقا و چم‌داود به شبکه همراه اول دسترسی پیدا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، نبی‌الله شمسی‌فر امروز _یکشنبه نوزدهم مهر_ در آیین افتتاح سایت گندابه، از سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی برای ایجاد و راه‌اندازی سایت گندابه خبر داد و اظهار کرد: این زیرساخت ارتباطی با استفاده از اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) و با مشارکت شرکت ارتباطات سیار ایران ایجاد شده است.

وی با اشاره به قابلیت‌های فنی سایت جدید افزود: این مجموعه با پشتیبانی از فناوری‌های نسل دوم (2G) و نسل چهارم (4G) راه‌اندازی شده و امکان دسترسی ساکنان منطقه به خدمات تلفن همراه را فراهم می‌کند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: با آغاز فعالیت این سایت، روستاهای گندابه، زرین‌چقا و چم‌داود به شبکه همراه اول دسترسی پیدا می‌کنند و بخشی از جاده ارتباطی چگنی به کوهدشت نیز از پوشش این شبکه برخوردار خواهد شد.

شمسی فر با تأکید بر ضرورت تقویت شبکه ارتباطی در مناطق مختلف استان اضافه کرد: گسترش پوشش تلفن همراه و ارتقای سطح خدمات مخابراتی از برنامه‌های اصلی این مجموعه است و توسعه زیرساخت‌ها با هدف فراهم‌کردن دسترسی گسترده‌تر و متوازن‌تر مردم به خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات دنبال می‌شود.

در ادامه این مراسم رضا سپهوند، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، با قدردانی از اقدامات انجام‌شده برای اجرای این پروژه، بهبود وضعیت ارتباطی روستاها را از عوامل مؤثر در ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این مناطق دانست.

وی اظهار کرد: رفع مشکلات مربوط به آنتن‌دهی و فراهم‌کردن امکان استفاده مناسب از خدمات ارتباطی، به‌ویژه در مناطق روستایی، اقدامی ضروری برای پاسخ‌گویی به نیازهای مردم و کاهش محدودیت‌های زیرساختی است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به نقش ارتباطات در فرآیند توسعه استان ادامه داد: برخورداری از زیرساخت‌های ارتباطی مناسب می‌تواند به تسهیل ارائه خدمات، تقویت فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی و فراهم‌شدن فرصت‌های بیشتر برای پیشرفت مناطق روستایی کمک کند.

سپهوند ضمن تقدیر از تلاش مجموعه مخابرات و مسئولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، بر تداوم برنامه‌های توسعه‌ای و توجه بیشتر به نیازهای مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد.

کد مطلب 1011469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.