نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار ایمنا جزئیات بارش های ۲۴ ساعت اخیر در خراسان شمالی را شرح داد و اظهار کرد: ایستگاه دهگاه با ۴۲.۴ میلیمتر بارش، در صدر میزان بارندگی ۲۴ ساعت گذشته قرار دارد.
وی افزود: ایستگاه های بدرانلو، سنجد و گلستان شهر با بارش ۳۹.۵ ، ۳۷.۷ و ۳۶.۲ میلیمتر در رده های بعدی قرار دارند.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه در اغلب ایستگاه های استان بارش ثبت شده است، گفت: در ایستگاه های اقلیم شناسی گیفان، دشت و شوقان نیز به ترتیب ۳۹، ۳۳ و ۳۱ میلیمتر بارندگی ثبت شد.
داداشی بیان کرد: طبق پیش بینیها این سامانه بارشی فردا از استان خارج شده و تا روزهای پایانی هفته، جوی نیمه ابری بر استان حاکم است.
وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته کوسه با کمینه دما ۹ درجه و اسماعیل آباد با بیشینه دما ۳۴ درجه سانتیگراد ، سردترین و گرمترین نقطه استان بودند.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی جزئیات میزان بارش در استان طی ۲۴ ساعت گذشته را شرح داد.
کد مطلب 1011429
نظر شما