جلوگیری از برگشت ۵ همت اعتبار دستگاه‌ها توسط بازرسی کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سازمان بازرسی استان با رویکرد هوشمندانه از برگشت پنج همت اعتبار جلوگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، شامگاه_ شنبه، هجدهم مهر_ در دیدار با محمدمهدی صالحی، مدیرکل سازمان بازرسی استان و سربازرسان، ضمن تبریک نوزدهم مهر، سال‌روز تشکیل این سازمان، اظهار کرد: اداره‌کل بازرسی سال گذشته از برگشت سه همت و در شش‌ماهه نخست امسال نیز از برگشت دو همت اعتبار دستگاه‌ها جلوگیری کرده است.

وی با اشاره به اولویت‌های توسعه استان افزود: با توجه به امنیت موجود و بر اساس باور و اعتقاد ما، حوزه‌های اولویت‌دار برای توسعه استان تعریف شده‌اند و در چند حوزه، برنامه‌ریزی لازم انجام گرفته است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت زیرساخت‌ها در جریان توسعه گفت: خدمات‌رسانی، جذب سرمایه و رونق فعالیت‌های اقتصادی، تولیدی و گردشگری در گرو توسعه زیرساخت‌هایی نظیر راه، آب، گاز و برق است که در حوزه راه با مسائل خاصی روبه‌رو هستیم.

وی با تأکید بر اینکه توقف جریان توسعه و شکل‌گیری زیرساخت‌ها به هیچ وجه قابل قبول نیست، تصریح کرد: پروژه‌های اساسی و کلیدی از جمله پروژه انتقال آب و آزادراه در استان وجود دارد که باید با قوت پیگیری شوند.

رحمانی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های برق خاطرنشان کرد: هفت پروژه برق با اعتبار یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید و ۱۲ پروژه با اعتبار چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است.

وی با اشاره به سفر وزیر ارتباطات به استان افزود: در جریان سفر وزیر ارتباطات، مصوبات خوبی در حوزه ارتباطات و فناوری کسب شد که حداقل دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اجرایی برای استان در پی دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان از شش برابر شدن اعتبارات در حوزه آب خبر داد و گفت: پروژه‌های بزرگ اقتصادی در استان تعریف شده است که اگر پنج درصد از این پروژه‌ها به نتیجه برسند، استان متحول می‌شود.

وی با اشاره به آمار جمعیت بیکاران استان تصریح کرد: تنها در پنج پروژه تعریف‌شده در منطقه ویژه اقتصادی گچساران، حداقل ۱۵ هزار اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود.

رحمانی موضوع بعدی را متعادل‌سازی آموزش و پرورش و آموزش عالی به‌عنوان زیربنای اصلی توسعه، با اشاره به سه محور مورد تأکید رئیس‌جمهور شامل نیروگاه خورشیدی، نهضت عدالت در فضاهای آموزشی و توسعه حوزه بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: دولت در شرایط کنونی، اختیارات خود را به استانداران تفویض کرده است و باید از این تفویض اختیار استفاده کنیم که سازمان بازرسی نیز می‌تواند در این مسیر نقش مؤثری ایفا کند.

وی با اشاره به دغدغه بازرسی استان در خصوص طرح جامع تفصیلی شهرهای یاسوج و گچساران افزود: بیش از پنجاه درصد جمعیت استان در این دو شهر متمرکز است؛ لذا طرح‌های شهری این دو شهر باید در اولویت قرار گیرند و وضعیت ترافیک این شهرها نیز باید مورد توجه جدی باشد، ضمن اینکه ۹ پروژه حیاتی برای کاهش ترافیک در مرکز استان تعریف شده است.

در ادامه این نشست، محمدمهدی صالحی، بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر این باور هستیم که پیشگیری از جرم، کارآمدتر از برخورد با آن است و به همین دلیل، برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران استانی در محل اداره بازرسی استان را در دستور کار قرار داده‌ایم تا مدیران پیش از بروز هرگونه سوءمدیریت یا تخلف، با قوانین و نقاط قوت و ضعف دستگاه آشنا شوند و مسیر اجرای صحیح قانون هموار شود.

وی به چالش‌های این سازمان اشاره کرد و افزود: ترافیک شهر یاسوج، طرح جامع تفصیلی شهرهای گچساران و یاسوج و عدم دعوت به‌موقع بازرسی به جلسات و تأخیر در ارسال مستنداتی که بازرسی باید پیگیری کند، از مهم‌ترین چالش‌ها است.

صالحی با ابراز نگرانی از وضعیت مراتع تصریح کرد: تداخلات موجود در مراتع استان، به‌ویژه در مناطقی نظیر کاکان، یاسوج و سایر مناطق، چالش‌های جدی برای عشایر ایجاد کرده است؛ با مراجعه مکرر عشایر مواجه هستیم و خواستار مداخله و اصلاحات ساختاری در مدیریت مراتع هستیم تا حقوق قانونی عشایر و جلوگیری از سوءاستفاده از منابع طبیعی به نحو مقتضی تامین شود.

کد مطلب 1011156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.