امدادرسانی هلال احمر مازندران به ۲۰۴۶ حادثه در ۶ ماهه اول سال

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از امدادرسانی نجاتگران این جمعیت به دو هزار و ۴۶ حادثه در شش ماهه نخست سال سال‌جاری خبر داد.

غلامعلی فخاری اشرفی بعدازظهر امروز_شنبه هجدهم مهر_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان سهم ۹ درصدی مازندران در مجموع عملیات امدادرسانی شده در کشور اظهار کرذ: آمار حوادث استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۲۴ درصدی داشته است و در همین بازه زمانی به ۹۲۶ تصادفات جاده‌ای و حادثه ترافیکی امدادرسانی شد.
وی همچنین تعداد مصدومان انتقالی را یک‌هزار و ۵۰۶ نفر بیان کرد و افزود: نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از امدادرسانی نجاتگران این جمعیت به دو هزار و ۴۶ حادثه در شش ماهه نخست سال سال‌جاری خبر داد و گفت: شهرستان تنکابن با ۲۰۸، آمل با ۱۹۶ و چالوس با ۱۹۵ فقره بیشترین تعداد امدادرسانی به حوادث را ثبت کردند.
فخاری اشرفی یادآور شد: در مقوله انتقال مصدومان به مراکز درمانی نیز شهرستان تنکابن با ۲۰۱ ،آمل با ۱۵۸ و رامسر با ۱۵۸ مصدوم انتقالی بیشترین عملکرد را داشتند.

کد مطلب 1011041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.