بیش از ۷۵ درصد زمین‌های چادگان نتوانسته در کمیسیون رفع تداخل رأیی بگیرد

امام جمعه چادگان گفت: یکی از دغدغه‌های مردم منطقه ما، مسئله تصرف زمین‌های کشاورزی توسط جهاد یا نهادهای دیگر است، طبق جلسات انجام شده مشخص شد بیش از ۷۵ درصد زمین‌های چادگان هنوز نتوانسته در کمیسیون رفع تداخل رأیی بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام اسماعیل شاه‌محمدی ظهر امروز _جمعه هفدهم مهر_ در خطبه‌های نماز جمعه چادگان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین خبرهای این چند روز اخیر، خبر «عرضه دو میلیارد دلار توسط بانک مرکزی برای پیشگیری از گرانی دلار و پیشگیری از تورم افسارگسیخته افزایش قیمت دلار» بود که مسئولان بانک مرکزی و دولت تصمیم گرفتند که دو میلیارد دلار، به مردم کشور بدهند و در ازای آن پول بگیرند که البته این مسئله بعد از تهدید آمریکا رخ داد.

وی افزود: مسئولان تصمیم گرفتند برای مهار قیمت دلار، دو میلیارد دلار وارد بازار کنند و به مردم فروخته شود تا افزایش قیمت مردم را دچار مشکل نکند، البته در این تصمیم دولت یک اشتباهی را مرتکب شد و آن این بود که مطرح کردند افراد بالای هجده سال می‌توانند ده هزار دلار خریداری کنند که اگرچه می‌تواند در کوتاه‌مدت جلوی افزایش قیمت دلار را بگیرد، ولی در بلندمدت جز ضرر برای کشور چیزی ندارد.

امام جمعه چادگان خاطرنشان کرد: نقدی که بر این تصمیم وارد است، این است که افرادی که نیازمند دلار هستند بتوانند خریداری کنند، خاطره تلخ بورس هنوز در یاد مردم باقی است که برخی با تشویق دولت سرمایه خود را وارد بورس کردند، ولی با شکست در آن دچار ضرر بزرگی شدند.

حجت‌الاسلام شاه‌محمدی تاکید کرد: ما از دولت محترم درخواست داریم که نسبت به این مسئله توجهی داشته باشند و بهترین راه برای اینکه ما اسیر دست آمریکا و دلار آمریکا نشویم، همان توصیه رهبر شهید انقلاب است که بارها فرمودند کشور باید از اتکای به دلار خارج شده و می‌توانیم آقایی دلار را بشکنیم، اگر همت باشد می‌توانیم با همکاری سایر کشورهای عضو شانگهای، چین و روسیه از غرب پرستی نجات پیدا کنیم.

وی با اشاره به جنگ جاری افزود: هجده روز دیگر انتخابات مجلس رژیم غاصب صهیونیستی است و طبق قوانین همین مجلس نخست وزیر این رژیم تعیین خواهد شد و به همین جهت نتانیاهو و حزب حاکم بر اسرائیل از جنگ ابایی ندارند و ممکن است طبق نظرات کارشناسان با شروع مجدد جنگ دوباره حاکم بمانند یا اگر انتخابات شود، دارای برگ برنده هستند که از طریق آن می‌توانند رای را ببرند، به همین جهت دنبال مذاکره با جنگ هستند.

امام جمعه چادگان تصریح کرد: امروز دشمن به دنبال بهانه‌ای برای پیدا کردن برگ برنده است تا در انتخابات رای بیاورند، به همین جهت کارشناسان و تحلیلگران سیاسی و منابع آگاه اطلاعاتی نظرشان است است که به احتمال قوی در این هجده روز اسرائیل به دنبال جمله‌ای علیه ایران باشد و سه هدف را دنبال می‌کند که حمله به زرادخانه‌های موشکی ایران، تاسیسات انرژی و زیرساختی و مقرهای مهم سپاه است.

حجت‌الاسلام شاه‌محمدی تاکید کرد: درخواست ما از مسئولان کشور است است که طبق وعده‌های داده شده، اگر به این نتیجه رسیدند که حمله دشمن قطعی است، اقدام پیش‌دستانه انجام دهند، قرآن نیز می‌فرماید با آن‌ها بجنگید، دشمن به دست شما و توسط خداوند متعال عذاب می‌شود و خوار می‌شود تا دل مومنان شفا پیدا کنید، ما هنوز به دنبال انتقام رهبر شهید انقلاب و شهدای میناب و لامرد هستیم.

وی با اشاره به مسائل شهرستانی افزود: یکی از دغدغه‌های مردم منطقه ما، مسئله تصرف زمین‌های کشاورزی توسط جهاد یا نهادهای دیگر است، طبق جلسات انجام شده مشخص شد بیش از ۷۵ درصد زمین‌های چادگان هنوز نتوانسته در کمیسیون رفع تداخل رأیی بگیرد که معلوم شود از آن مردم یا دولت است و تنها ۲۵ درصد از این راضی تعیین تکلیف شده‌اند، اما بیش از ۷۵ درصد آن هنوز تعیین تکلیف نشده و اراضی محله قراول‌خانه نیز جزئی از آن است.

امام جمعه چادگان خاطرنشان کرد: در ظرف دوهفته اخیر جلساتی با این موضوع برگزار شده و مسئولانی از استان نیز حضور داشتند که قرار بر آن شد تا این مسئله محله قراول‌خانه نیز حل شود، در روستای آنالوجه نیز همین مسئله اراضی ملی مطرح است که نیازمند به نتیجه رسیدن این جلسات است تا این مشکل مردم خصوصا در محله قراول‌خانه حل شود.

حجت‌الاسلام شاه‌محمدی گفت: از مسئولان شهرستان در ارگان‌های جهادکشاورزی، منابع طبیعی و شهرسازی کمال تشکر را دارم که نسبت به این مسئله دغدغه دارند، اما نگرانی‌ها در زمینه دهکده عمران زاینده رود است که پس از شش هفته مطرح شدن این مسئله مهم در شهرستان، هیچ‌گونه تلاشی برای رفع این مسئله انجام نشده و از بعد از تاسیس دهکده، هیچ مسئولی از آن ارائه عملکرد برای مردم نداشته و از مسئولان دهکده درخواست داریم تا نسبت به آبادانی شهر خود احساس مسئولیت داشته باشند و از مسئولان استانی بخواهند تا به مطالبه مردم چادگان رسیدگی کنند.

کد مطلب 1010782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.