از چشم ایران در فضا تا احداث نخستین مرکز هوش مصنوعی دانش‌آموزی کشور

ایمنا از آغاز احداث نخستین مرکز هوش مصنوعی دانش‌آموزی کشور در اصفهان، برگزاری ۵ هزار کلاس درس برای گفتمان‌سازی قرآنی در مدارس، روایت دنیای سینمایی که کودکان در ذهن دارند، خواننده آمریکایی حامی فلسطین، چشم ایران در فضا و درخشش دوومیدانی‌کاران ناشنوای ایران در آسیا در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ جدیدترین اخبار خوب و امیدآفرین کشور در عرصه‌های مختلف می‌رویم که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

آغاز احداث نخستین مرکز هوش مصنوعی دانش‌آموزی کشور در اصفهان

آغاز احداث نخستین مرکز هوش مصنوعی دانش‌آموزی کشور در اصفهان

با هدف تحول در نظام یادگیری و تجهیز نسل آینده به سواد دیجیتال، عملیات احداث «اولین مرکز هوش مصنوعی دانش‌آموزی کشور» به یاد مرحومه بانو سیده آغا ماه رئیسی (پورمحمدی) در اصفهان آغاز شد.

۵ هزار کلاس درس برای گفتمان‌سازی قرآنی در مدارس برگزار می شود

۵ هزار کلاس درس برای گفتمان‌سازی قرآنی در مدارس برگزار می شود

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش از هدف‌گذاری برای پوشش نزدیک به ۵ هزار کلاس درس در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ توسط راهبران قرآنی خبر داد.

دنیای سینمایی که کودکان در ذهن دارند

دنیای سینمایی که کودکان در ذهن دارند

در حاشیه برگزاری سی‌وهشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، جایی که کودکان و نوجوانان نه تنها تماشاگر، بلکه داور و صاحب‌نظر درباره آثار سینمایی هستند، پرسشی را با آنها در میان می‌گذاریم که «اگر قرار باشد یک فیلم بسازید، درباره چه موضوعی فیلم می‌سازید؟» و هر کودک دریچه‌ای متفاوت به جهان می‌گشاید.

وقتی از آنها می‌پرسیم اگر روزی دوربین را در دست بگیرند و قرار باشد داستانی را برای پرده سینما روایت کنند، چه چیزی برایشان اهمیت بیشتری دارد، پاسخ‌ها نشان می‌دهد که دنیای ذهنی آنها چقدر متنوع و گاه شگفت‌انگیز است.

متن کامل این روایت را از اینجا بخوانید.

خواننده آمریکایی حامی فلسطین در کنار ایران ایستاد؛ رد ادعای ترامپ

خواننده آمریکایی حامی فلسطین در کنار ایران ایستاد

فینیس خواننده، ترانه‌سرا و تهیه‌کننده آمریکایی مرز بسیار مشخصی بین صحت ادعاهای دونالد ترامپ و ایران ترسیم کرد و نشان داد به حرف‌های ترامپ باور ندارد.

وام‌های دانشجویی ۴۰ درصد افزایش یافت

وام‌های دانشجویی ۴۰ درصد افزایش یافت

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از افزایش حداقل ۴۰ درصدی وام‌های دانشجویی خبر داد و گفت: برخی وام‌ها دو برابر شده، اما با توجه به افزایش تورم و نرخ ارز، قدرت خرید این تسهیلات همچنان کافی نیست.

از تا

ماهواره طلوع ۳؛ چشم ایران در فضا

رئیس گروه فضایی صاایران گفت: پس از تزریق ماهواره طلوع ۳ به مدار، تیم متخصصان به‌صورت شبانه‌روزی روی تثبیت آن کار کردند و پس از ۱۰ روز ماهواره تثبیت شد و توانست به سمت زمین نشانه‌روی کند. ماهواره پایا تاکنون حدود ۶ هزار کیلومتر مربع تصویربرداری کرده است.

درخشش دوومیدانی‌کاران ناشنوای ایران در آسیا؛ ۲ طلا و ۲ نقره در یک روز

درخشش دوومیدانی‌کاران ناشنوای ایران در آسیا

ملی‌پوشان دوومیدانی ناشنوایان کشورمان روز پنجشنبه در مسابقات قهرمانی آسیا نتایج خوبی را کسب کردند.

نمایندگان ایران در سومین روز مسابقات دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان آسیا موفق به کسب دو مدال طلا و دو مدال نقره شدند.

کد مطلب 1010603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.