به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ریانووستی، سرگئی لاوروف امروز سهشنبه پس از گفتوگو با همتای خود از تیمور شرقی اظهار کرد: مناقشه پیرامون ایران تأثیری بسیار منفی بر اقتصاد جهانی دارد.
وی پس از دیدار با «بندیتو فریتاس»، وزیر امور خارجه تیمور شرقی، افزود: ما درباره وضعیت خاورمیانه (غرب آسیا)، از جمله منطقه خلیج فارس، تبادل نظر کردیم. همچنین چشم انداز دستیابی به توافق دیپلماتیک در خصوص وضعیت موجود میان ایران از یک سو، و ایالات متحده و اسرائیل از سوی دیگر را مورد بحث قرار دادیم.
وزیر امور خارجه روسیه اضافه کرد: ما نسبت به این وضعیت عمیقا نگران هستیم؛ چراکه تأثیری بسیار منفی بر کل اقتصاد جهانی میگذارد.
لاوروف ابراز امیدواری کرد: تلاش های زیادی که هم اکنون از سوی بسیاری از کشورهای منطقه به ویژه مصر، پاکستان، قطر و عربستان سعودی انجام شده است، به حفظ وضعیت «در چارچوب مجاری دیپلماتیک و سیاسی» کمک کند.
منبع: مهر
نظر شما