نوید دهقان در فرهنگسرای نیاوران کنسرت می‌دهد

گروه موسیقی «قمر» به سرپرستی نوید دهقان روز پنجشنبه شانزدهم مهر کنسرتی را در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نوید دهقان با همراهی گروه قمر، روز پنجشنبه شانزدهم مهر در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود و به اجرای مجموعه‌ای از ملودی‌های موسیقی اصیل ایرانی خواهد پرداخت.

علی‌رضا گرانفر نوازنده سنتور، مرتضی صنایعی نوازنده نی، امین حیدری نوازنده عود، شاهین صفایی نوازنده تار، فرهاد صفری نوازنده تمبک و آرین رضایی نوازنده دف گروه اجرایی کنسرت هستند، ضمن اینکه نوید دهقان نیز علاوه بر خوانندگی و نوازندگی کمانچه، آهنگسازی و سرپرستی این گروه را بر عهده دارد.

این کنسرت پنجشنبه شانزدهم مهر از ساعت ۲۱:۰۰ در سالن خلیج‌فارس برگزار می‌شود و بلیت آن از طریق سامانه «ایران اجرا» قابل تهیه است.

کد مطلب 1010054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.