فعالیت پروازی فرودگاه مهرآباد ۲۴ ساعته شد

معاون سازمان هواپیمایی کشوری، از فعالیت ۲۴ ساعته پروازهای فرودگاه مهرآباد خبر داد و گفت: پروازهای شبانه برای استفاده از ظرفیت بیشتر، برقرار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا صانعی از فعالیت بیست‌وچهارساعته پروازهای فرودگاه مهرآباد خبر داد و اظهار کرد: علت اینکه اکنون پروازهای ما انجام می‌شود این است که هنوز به ظرفیت قبل بازنگشته‌ایم و کنترل فضای کشور به‌صورت پروسیجرال انجام می‌شود.

وی افزود: به‌طور تقریبی کل فضای کشور به‌صورت پروسیجرال کنترل می‌شود، از سوی دیگر، در ساعات شب، فرودگاه مهرآباد به‌دلیل سروصدای هواپیماها و برای جلوگیری از آزار مردم از چرخه پروازی خارج می‌شود که به آن به اصطلاح «قرنطینه هوایی» گفته می‌شود.

معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: این موضوع موجب می‌شود ترافیک پروازی در طول روز، تا حدود ساعت ۱۲ شب، افزایش پیدا کند، در حالی که در شرایط کنونی چنین ظرفیتی را نداریم، بنابراین پروازهای شبانه نیز برقرار شده‌اند تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت بیشتری پروازها را انجام دهیم.

صانعی ادامه داد: روش پروسیجرال به‌طور کلی امکان تراکم پرواز کمتری نسبت به روش راداری فراهم می‌کند. به همین دلیل، برای افزایش ظرفیت پروازی، در ساعات شب نیز پرواز انجام می‌دهیم.

وی یادآور شد: به این ترتیب در حال حاضر فعالیت فرودگاه مهرآباد بیست‌وچهارساعته است.

کد مطلب 1010038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.