تکمیل پل B۱ باید با تکیه بر توان داخلی دنبال شود

عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به حمله به پل شهید آیت‌الله رئیسی (B۱) گفت: این پروژه عمرانی پیش از آنکه به بهره‌برداری و افتتاح رسمی برسد، هدف حمله و بمباران قرار گرفت؛ ضرورت بازسازی و تکمیل این سازه با اتکا به توان متخصصان داخلی را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علی ذبیحی صبح امروز _سه‌شنبه چهاردهم مهر_ در جریان بررسی تفریغ بودجه شهرداری کرج در کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر، با اشاره به آسیب واردشده به پل شهید آیت‌الله رئیسی (B۱) اظهار کرد: این پل پیش از آنکه فرصت بهره‌برداری رسمی پیدا کند، هدف حمله و بمباران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این اتفاق تنها از منظر نظامی قابل بررسی نیست، افزود: هدف قرار گرفتن یک پروژه عمرانی پیش از افتتاح رسمی، از نظر رسانه‌ای نیز قابل توجه است؛ چراکه این اقدام نشان‌دهنده اهمیت پروژه و ظرفیت آن برای ایجاد بازتاب اجتماعی و رسانه‌ای بود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: پل شهید رئیسی (B۱) یکی از پروژه‌های شاخص عمرانی شهر کرج محسوب می‌شود و حمله به آن در شرایطی که هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده بود، نشان می‌دهد این طرح علاوه بر اهمیت فنی و عمرانی، از منظر اجتماعی و رسانه‌ای نیز مورد توجه قرار داشته است.

ذبیحی با تأکید بر ضرورت توجه به ابعاد مختلف این پروژه گفت: اهمیت پل شهید رئیسی تنها به سازه و مشخصات فنی آن محدود نمی‌شود، بلکه این پروژه نمادی از توانمندی مهندسان و متخصصان داخلی است که برای اجرای یک طرح بزرگ عمرانی در شهر کرج به کار گرفته شده‌اند.

وی تصریح کرد: امروز مهم‌ترین مسئله، عبور از آسیب واردشده و بازگرداندن پروژه به مسیر تکمیل و بهره‌برداری است و نباید اجازه داد خسارت واردشده، روند اجرای این طرح را متوقف یا طولانی‌تر کند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به نقش این پل در شبکه حمل‌ونقل شهری خاطرنشان کرد: پل شهید رئیسی تنها یک سازه عمرانی نیست، بلکه بخشی از آینده حمل‌ونقل و توسعه شهر کرج به شمار می‌رود و تکمیل آن می‌تواند در بهبود دسترسی‌ها و ارتقای ظرفیت‌های ترافیکی منطقه اثرگذار باشد.

ذبیحی بر ضرورت استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی و همراهی مدیریت شهری برای تسریع در روند بازسازی و تکمیل پل B۱ تأکید کرد و گفت: باید با همت مدیریت شهری و تکیه بر توان مهندسان و نیروهای متخصص داخلی، این پروژه هرچه سریع‌تر به چرخه خدمت‌رسانی بازگردد.

کد مطلب 1010036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.