امنیت عمومی نیازمند مشارکت آحاد مردم است

امام جمعه موقت ایلام با تاکید بر اینکه امنیت عمومی نیازمند مشارکت آحاد مردم است، گفت: دولت بی‌ثباتی قیمت‌ها را مدیریت کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام شمس‌الدین سراج امروز_ جمعه دهم مهر_در خطبه‌های نماز جمعه شهر ایلام با تأکید بر اینکه امنیت پایدار با همکاری و مشارکت مردم محقق می‌شود، اظهار کرد: نیروی انتظامی با وجود تمام مشکلات و کمبود امکانات، در سخت‌ترین شرایط پای کارِ نظام و مردم ایستاده است و باید قدردان این مجاهدت‌ها بود.

وی ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی حافظان امنیت در استان افزود: نیروهای انتظامی با وجود هجمه‌ها و شرایط دشوار، امنیت مردم را اولویت نخست خود قرار داده‌اند و در این مسیر حتی مقرها و پایگاه‌های آنان نیز مورد حمله قرار گرفت اما خدمت‌رسانی را متوقف نکردند.

خطیب موقت جمعه ایلام با بیان اینکه امنیت تنها وظیفه نیروی انتظامی نیست، تصریح کرد: مردم نیز در تأمین امنیت مسئولیت دارند و باید با هوشیاری نسبت به محیط پیرامون، مراقبت از خانواده و گزارش به‌موقع موارد مشکوک، بازوانِ دستگاه‌های امنیتی و انتظامی باشند؛ چرا که دشمن با بهره‌گیری از هر فرصتی به دنبال خدشه‌دار کردن امنیت کشور است.

ضرورت هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن

حجت‌الاسلام سراج در بخش دیگری از سخنان خود به پیام سپاه پاسداران به مردم آمریکا اشاره کرد و آن را اقدامی مهم در عرصه تبیین دانست.

وی گفت: مردم آمریکا باید بدانند شعارهای ضدآمریکایی جمهوری اسلامی متوجه ملت آنان نیست، بلکه سیاست‌های ظالمانه و متجاوزانه دولت‌های حاکم بر آمریکا را هدف قرار داده است.

خطیب موقت نماز جمعه ایلام نسبت به تحولات منطقه و برخی ادعاهای مشکوک در کشورهای غربی هشدار داد و گفت: دشمنان با سندسازی‌های دروغین و ایجاد بهانه‌های واهی به دنبال زمینه‌سازی برای تجاوز یا فضاسازی علیه جمهوری اسلامی هستند. دستگاه دیپلماسی کشور باید با هوشیاری کامل نسبت به این ادعاها واکنش نشان داده و مواضع رسمی ایران را تبیین کند.

مطالبه‌گری از دولت برای ثبات قیمت‌ها

حجت‌الاسلام سراج با اشاره به دغدغه‌های اقتصادی مردم گفت: اگرچه دولت برای مدیریت شرایط کشور تلاش می‌کند، اما یکی از مطالبات جدی مردم، برقراری ثبات در قیمت‌ها است.

وی با تأکید بر اینکه «بی‌ثباتی» در بازار بیش از «گرانی» موجب نگرانی مردم و فعالان اقتصادی شده است، افزود: کسبه نیز در بسیاری از موارد خود قربانی نوسانات قیمت مواد اولیه هستند، از این رو دستگاه‌های اجرایی باید با شناسایی منشأ اصلی این نوسانات، بستری فراهم کنند تا قیمت‌ها برای بازه‌های زمانی مشخص به ثبات نسبی برسند و مردم و تولیدکنندگان بتوانند با اطمینان برنامه‌ریزی کنند.

خطیب موقت نماز جمعه ایلام در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به هفته دامپزشکی از تلاش‌های فعالان این عرصه در تأمین سلامت غذایی مردم قدردانی کرد و خواستار تشدید نظارت‌ها بر کشتارگاه‌های دام در استان برای جلوگیری از عرضه فرآورده‌های دامی بیمار شد.

کد مطلب 1009055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.