جنایات آمریکا، اراده ملت ایران را دوچندان کرد

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: استفاده از تسلیحات کشتار جمعی و هدف قرار دادن مدارس، مساجد و مراکز درمانی، نشان از استیصال فرمانده سنتکام دارد؛ اما برخلاف تصور آنان، این جنایت تنها صلابت، استقامت و عشق به ولایت را در دل خانواده‌های شهدا و آحاد مردم دوچندان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار سید قاسم قریشی در جمع مردم ولایت‌مدار لامرد با اشاره به پیشینه درخشان این دیار در مبارزه با استعمارگران اظهار کرد: مردم لامرد با تقدیم بیش از ۲۶۰ شهید و سابقه درخشان حضور در جبهه‌های دفاع مقدس، سند حریت و آزادگی خود را با خون فرزندانشان امضا کرده‌اند و جنایت اخیر آمریکا در بمباران مناطق مسکونی، تنها تکرار خوی وحشی‌گری دشمن در برابر ملتی است که حاضر به کرنش نیست.

با تحلیل پشت‌پرده حمله جنایتکارانه آمریکا به مناطق مسکونی لامرد، تصریح کرد: پس از شکست‌های پی‌درپی دشمن در «جنگ ۱۲ روزه» و آغاز «جنگ رمضان»، آنان با خیال خام مرعوب کردن ملت و رهبری، دست به بمباران وسیع زدند. استفاده از تسلیحات کشتار جمعی و هدف قرار دادن مدارس، مساجد و مراکز درمانی، نشان از استیصال فرمانده سنتکام دارد که گمان می‌کرد با هدف قرار دادن کودکان و نخبگان، می‌تواند در صفوف پولادین مردم جنوب شکاف ایجاد کند؛ اما برخلاف تصور آنان، این جنایت تنها صلابت، استقامت و عشق به ولایت را در دل خانواده‌های شهدا و آحاد مردم دوچندان کرد.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنان خود، به ریشه‌یابی کینه دیرینه نظام سلطه پرداخت و گفت: دلیل اصلی تهاجم همه‌جانبه آمریکا، از دست دادن «لقمه چرب و نرم» ایران دوران پهلوی است؛ دورانی که کشور عملاً به حیاط خلوت بیگانگان تبدیل شده بود.وی با برشمردن حقایق تاریخی از وابستگی علمی، پزشکی و نظامی آن دوران، افزود: در حالی که ایران برای تأمین ساده‌ترین نیازهای خود به بیگانگان وابسته بود، امروز جمهوری اسلامی به خودباوری و رهبری حکیمانه، در بسیاری از حوزه‌ها از جمله پزشکی، دفاعی و سدسازی، به تراز قدرت‌های جهانی دست یافته است.

رئیس قرارگاه مرکزی راهیان نور کشور با تأکید بر اینکه ایران طی ۵۰ سال اخیر در تمام نبردها، حتی یک وجب از خاک خود را از دست نداده است، افزود: امروز ایران در شرایطی با تحریم‌های ظالمانه مقابله می‌کند که زیرساخت‌های بزرگی همچون عسلویه به دست متخصصان داخلی ساخته شده است. وی تفاوت اصلی این دوران را در «درایت و شجاعت رهبری» و «حضور مستمر مردم» دانست و گفت: اینکه ملتی ۲۱۵ شب متوالی در خیابان‌ها حاضر باشد و فریاد بصیرت سر دهد، نشان‌دهنده شکل‌گیری «امت مبعوث شده» است که هرگز در برابر تهدیدات از پا نخواهد نشست.

لزوم انسجام ملی برای خدمت به مردم

این فرمانده دوران دفاع مقدس در پایان، با دعوت از مسئولین برای حفظ وحدت و پرهیز از دوقطبی‌سازی‌های کاذب، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین عامل تقویت قدرت دفاعی و موشکی کشور، رضایت و تأمین نیازهای اساسی مردم است. مسئولین باید تمامی توان خود را بر خدمت بی‌منت به این مردم شریف متمرکز کنند؛ چرا که رمز پیروزی ما در تمامی نبردهای تاریخ معاصر، وحدت کلمه تحت لوای ولایت فقیه و تکیه بر توان داخلی بوده است.

کد مطلب 1009021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.