سه رقم انگور برتر کشور در کاشان تولید و تکثیر شد

خبرگزاری ایمنا: مسوول باغ گیاه‌شناسی کاشان گفت: با تلاش محققان کاشانی و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی اصفهان، ۸۰ هزار قلمه از سه انگور برتر در باغ گیاه‌شناسی کاشان به صورت پایلوت تولید و کاشته شد.

بتولی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با بیان این‌که این ارقام از استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان و قزوین است، اظهار داشت: تولید و کاشت پایلوت این ارقام، پس از یک سال تلاش در این مرکز تحقیقات به ثمر رسیده است.
وی افزود: پارسال ۸۰هکتار از اراضی استان اصفهان زیرکشت انگور بود، و میزان تولید انگور ۵ هزار تن افزایش داشت.
مسوول باغ گیاه‌شناسی کاشان بیشترین ارقام انگور استان اصفهان عسگری، مهره و یاقوتی است و شهرستان‌های نجف‌آباد، شاهین‌شهر و میمه، مبارکه، تیران و کرون، لنجان، شهرضا، خوانسار، کاشان، فریدن و اردستان از عمده تولیدکنندگان انگور هستند.
گفتنی است؛ انگور میوه‌ای با انرژی فراوان است که در درمان بیماری‌های روماتیسم، آرتیت و روماتیومید موثر است، همچنین به علت داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، در خنثی کردن مواد سرطان‌زا ناشی از آلودگی هوا و مواد مضر سیگار نیز موثر است./

کد خبر 100900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.