به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانرضوی، حسین جمشیدی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: چهار دستگاه خودرو آتش نشانی به همراه نیروهای امداد و نجات برای مهار این آتش سوزی به اسلام قلعه اعزام شدند.
وی افزود: هم اکنون نیروی های آتش نشانی در شهرستانهای خواف، فریمان، تربت جام و مشهد برای کمک به اطفای این آتش سوزی در آماده باش کامل هستند.
فرماندار تایباد ادامه داد: علت این آتشسوزی طبق بررسی های اولیه آتش سوزی یک تانکر حامل سوخت بوده است که بر اساس مشاهدات میدانی رانندگان و آتش نشانان ایرانی، دراین حادثه حدود ۲۰ دستگاه کامیون حمل ونقل دچار آتشسوزی شدند.
جمشیدی خاطر نشان کرد: با همکاری دستگاه های امدادی به منظور جلوگیری از سرایت آتش سوزی به اطراف، همه محوطه آتش سوزی اطفای حریق شده است و آتش نشانان در حال لکه گیری هستند.
وی افزود: هم اکنون نیروهای مرزبانی، هلال احمر و پایانه های مرزی دوغارون و گمرگ در آماده باش کامل هستند.
نظر شما