ثبت ۳ هزار و ۴۱۳ عملیات آتش‌نشانی در زنجان 

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان از انجام سه هزار و ۴۱۳ عملیات آتش‌نشانی طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد، ۹۲۱ مورد مربوط به حریق و دو هزار و ۴۹۲ مورد مربوط به عملیات امداد و نجات بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، کامران محمدی امروز_ چهارشنبه هشتم مهر_ در مراسم گرامیداشت روز آتش نشان با اشاره به کاهش ۴۴ درصدی حوادث حریق در برخی اماکن اصلی اظهار کرد: این کاهش نشان‌دهنده اثرگذاری اقدامات واحد پیشگیری و آموزش‌های ایمنی است و در سال گذشته نیز تلاش شد برنامه‌های پیشگیرانه با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به روند تکمیل سایت آموزشی آتش‌نشانی زنجان افزود: فاز نخست این مجموعه تکمیل شده و در نیمه دوم سال، تکمیل فازهای بعدی، اجرای تراکم و روکش آسفالت محوطه سایت آموزشی پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی زنجان همچنین از اجرای یونیت‌های رفتارشناسی حریق در سایت آموزشی خبر داد و گفت: این بخش برای آماده‌سازی نیروها و ارائه آموزش‌های تخصصی به‌ویژه نیروهای جدیدالورود در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی آن در مراحل پایانی قرار دارد.

محمدی با اشاره به اینکه طی این مدت ۸۲۵ مورد بازدید از اماکن مسکونی و ۲۱۱ مورد بازدید از اماکن عمومی انجام شده و برای ۶۳۷ مورد از اماکن مسکونی و ۱۵۱ مورد از اماکن عمومی تأییدیه ایمنی صادر شده است، اضافه کرد: همچنین ۱۴۸ نقشه مورد تأیید قرار گرفته و یک هزار و ۲۳۵ دستورالعمل ایمنی نیز صادر شده است.

وی اصلاح و به‌روزرسانی چارت و ساختار سازمانی را از دیگر اقدامات انجام‌شده دانست و گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، جایگاه جانشین فرمانده به ساختار سازمان اضافه شده و کمیته درجات نیز برای ساماندهی و تعیین درجات کارکنان تشکیل شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی زنجان با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه منابع انسانی و رفاهی افزود: پیگیری احکام، امور اداری، پرسنلی و رفاهی کارکنان در کنار تجهیز و آماده‌سازی سوئیت ایستگاه شماره هشت از دیگر اقدامات انجام‌ شده بوده است.

محمدی عملیات آتش‌نشانی را خط مقدم فعالیت‌های این سازمان عنوان کرد و گفت: همه بخش‌های سازمان تلاش می‌کنند خروجی اقدامات در حوزه عملیات با کیفیت و آمادگی مطلوب همراه باشد.

وی با اشاره به افزایش عملیات امداد و نجات اظهار کرد: اگرچه تعداد حریق‌ها و به‌ویژه حریق در اماکن اصلی کاهش داشته، اما در حوزه امداد و نجات با افزایش عملیات روبرو بودیم که بخشی از آن به حوادث ناشی از جنگ، آوار و همچنین افزایش حوادث مربوط به آسانسورها بازمی‌گردد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی زنجان از افزایش ۳۰ درصدی حوادث ناشی از خرابی و ازکارافتادگی آسانسورها در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: قطعی برق در برخی موارد موجب افزایش این نوع حوادث شده است.

وی همچنین بر ضرورت تقویت نیروی انسانی و تجهیزات سازمان تأکید کرد و افزود: با جذب ۱۰۰ نیروی جدید، تعداد نیروهای عملیاتی از ۸۵ به ۱۸۵ نفر افزایش یافته است، با این حال توسعه ایستگاه‌های جدید در شرق و غرب شهر برای کاهش زمان رسیدن نیروهای امدادی همچنان ضروری است.

محمدی تأمین اعتبار برای خرید نردبان ۶۴ متری را از دیگر نیازهای سازمان عنوان کرد و گفت: این تجهیزات برای ارتقای توان عملیاتی آتش‌نشانی در حوادث ساختمان‌های بلندمرتبه اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی زنجان با اشاره به جایگاه این شهر در زمینه فعالیت ایستگاه بانوان گفت: زنجان از جمله شهرهای نخست کشور است که از ایستگاه آتش‌نشانی بانوان برخوردار است.

محمدی در ادامه با اشاره به تماس‌های روزانه با سامانه ۱۲۵ اظهار کرد: به‌طور میانگین روزانه حدود ۶۰۰ تماس با این سامانه برقرار می‌شود که حدود ۹۰ درصد آن‌ها تماس‌های مزاحم یا اشتباه است و این موضوع می‌تواند در زمان واکنش نیروهای امدادی اختلال ایجاد کند.

وی آموزش را یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت سازمان دانست و افزود: آموزش‌های شهروندی و تخصصی آتش‌نشانان در طول سال دنبال شده و بخش قابل توجهی از آموزش‌های تخصصی نیروها توسط مربیان داخلی سازمان انجام می‌شود.

کد مطلب 1008624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.