درخشش دختران ملی‌پوش ایران در آسیا/ بررسی الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر»

نقره آسیایی بر گردن دختران کبدی‌کار ایران، تمدید زمان ثبت‌نام در چهارمین جایزه ملی جوانی جمعیت، بررسی الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر»، ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی و فرزندپروری در مرز افراط و تفریط را در بسته خبری زنان و خانواده ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری زنان و خانواده امروز از آخرین و جدیدترین اخبار مربوط به حوزه زنان و خانواده می‌گوئیم که مشروح آن در ادامه آمده است.

نقره آسیایی بر گردن دختران کبدی‌کار ایران

نقره آسیایی بر گردن دختران کبدی‌کار ایران

تیم ملی کبدی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا نایب‌قهرمان شد.

/

زمان ثبت‌نام در چهارمین جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۲۰ مهر تمدید شد

دبیرخانه ستاد ملی جمعیت مهلت اعلام کرد: ثبت‌نام در چهارمین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت که با رویکرد شناسایی و معرفی تجربه‌های موفق، ایجاد انگیزه، ترویج الگوهای اثربخش و تقویت مشارکت عمومی و بین‌بخشی برگزار می‌شود تا ۲۰ مهر ۱۴۰۵ تمدید شد.

/

بررسی الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر»

نویسنده کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» به دنبال ارائه الگوی سوم زن و نقش این سرمشق در تقابل با الگوهای شرقی و غربی است.

ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد

ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از آغاز ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره جشن ازدواج دانشجویی از پنجم مهر خبر داد و گفت: موضوع ازدواج دانشجویی از جهات مختلف، به‌ویژه با توجه به نگرانی‌های موجود درباره کاهش رشد جمعیت، از مسائل مهم و راهبردی کشور به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری دانشجویان کشور افزود: علاوه بر دانشجویان، ده‌ها هزار نفر از کارکنان و استادان دانشگاه نیز به طور عمده از نیروهای جوان جامعه هستند و بخش قابل توجهی از مخاطبان برنامه‌های ازدواج دانشجویی را افرادی تشکیل می‌دهند که در آستانه ازدواج قرار دارند یا به‌تازگی ازدواج کرده‌اند.

رستمی با بیان اینکه اعزام زوج‌های دانشجو به مشهد مقدس از آبان‌ آغاز می‌شود، گفت: اگر ازدواج آسان، آگاهانه و به‌هنگام در فضای دانشگاه به عنوان یک هنجار و رفتار پذیرفته‌شده ترویج شود، آثار مثبت آن می‌تواند به سایر بخش‌های جامعه و جمعیت جوان کشور نیز سرایت کند.

فرزندپروری در مرز افراط و تفریط؛ از تأمین بی‌حدوحصر خواسته‌ها تا تبعیض

فرزندپروری در مرز افراط و تفریط؛ از تأمین بی‌حدوحصر خواسته‌ها تا تبعیض

افراط در برآورده کردن خواسته‌های فرزند، تبعیض، اختلاف‌های نسلی و حتی اشتباهات تربیتی، همگی می‌توانند روابط خانوادگی را با چالش مواجه کنند، اما هر اختلاف یا رفتار نادرست را نمی‌توان به سرعت با برچسب‌هایی مانند «والد سمی» توضیح داد.

احمد پدرام، روانشناس و مشاور خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از اشتباهات والدین، افراط در برآورده کردن خواسته‌های فرزند به دلیل ترس از اینکه مبادا او احساس محرومیت یا عقده کند است، اظهار کرد: در واقعم هم تبعیض و هم برآورده کردن بی‌حدوحصر خواسته‌ها، می‌توانند مشکل‌ساز باشند و در بسیاری از موارد مسئله اصلی، افراط و تفریط در رفتار والدین است.

وی با بیان اینکه نکته مهم این است که نباید تنها بر اساس رفتار یک فرزند یا یک اختلاف خانوادگی، به سرعت به والدین یا فرزندان برچسب بزنیم، افزود: اصطلاحاتی مانند والد سمی در فضای عمومی و به‌خصوص در فضای مجازی رواج پیدا کرده‌ است، اما استفاده نادرست و شتاب‌زده از این واژه‌ها می‌تواند به جای حل مسئله، باعث افزایش فاصله میان اعضای خانواده شود.

ظرفیت زنان باید در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کشور مورد توجه قرار گیرد

ظرفیت زنان باید در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کشور مورد توجه قرار گیرد

زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر نقش مؤثر زنان در عرصه‌های مختلف کشور گفت: تجربه یک سال گذشته نشان داد زنان در کنار مردان در حوزه‌های دفاع، سلامت، اقتصاد، تولید و اداره کشور حضوری مؤثر داشته‌اند و این ظرفیت باید در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کشور مورد توجه قرار گیرد.

کد مطلب 1008110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.