ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۱۲ میلیون مترمکعب رسید

معاون حفاظت وبهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: ذخیره سد زاینده‌رود در پایان سال آبی به ۲۱۲ میلیون مترمکعب رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به تقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، خلیل دادخواه با اشاره به اینکه ظرفیت اسمی سد مخزنی زاینده‌رود یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب است، اظهار کرد: در حال حاضر ذخیره سد زاینده‌رود به۲۱۲ میلیون مترمکعب و به عبارت دیگر به ۱۷درصد ظرفیت مخزن رسیده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره هشت سد این استان افزود: ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۱۲ میلیون مترمکعب رسیده است و مجموع ذخیره سدهای استان به ۲۳۹ میلیون مترمکعب رسید، در حال حاضر حجم سد مخزنی زاینده‌رود به ۲۱۲ میلیون مترمکعب رسیده که معادل ۱۷ درصد ظرفیت مخزن این سد است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: تصریح کرد: سد مخزنی زاینده رود به‌عنوان بزرگترین سد این استان، ظرفیتی حدود یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب دارد و تأمین‌کننده آب شرب و بهداشت، کشاورزی و صنعت و محیط‌زیست است.

دادخواه به آخرین وضعیت هفت سد دیگر استان در آغاز سال آبی ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ اشاره کرد و افزود: سد گلپایگان در حال حاضر ۱۴.۴ میلیون مترمکعب آب دارد، ذخیره سد قره‌آقاچ سمیرم نیز به سه میلیون مترمکعب رسیده و حجم سد حنا در ابن شهرستان معادل ۶ .۲ میلیون متر مکعب است، همچنین حجم سد کمانه سمیرم سه میلیون مترمکعب است.

وی خاطرنشان کرد: سد خمیران در تیران و کرون دارای ۱.۷ میلیون مترمکعب ذخیره آبی و سد باغکل شهرستان خوانسار دارای ذخیره یک میلیون متر مکعب و سد آغچه در فریدونشهر معادل ۴۰۰ هزار متر مکعب آب است.

کد مطلب 1007980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.