آموزش بدون مهارت‌آموزی و تربیت کافی نیست

استاندار قم با تأکید بر اینکه مأموریت مدارس نباید به انتقال دانش محدود شود، گفت: آموزش علمی، مهارت‌آموزی و تربیت اجتماعی و اخلاقی باید کنار یکدیگر دنبال شود تا دانش‌آموزان برای ورود مؤثر به جامعه و ساختن آینده کشور آماده شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، اکبر بهنام‌جو صبح امروز _شنبه چهارم مهر_ در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، در مدرسه حضرت علی‌بن‌ابیطالب (ع) منطقه توانیر قم، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، حضور دوباره دانش‌آموزان در مدارس و سطح شهر را زمینه‌ساز افزایش نشاط و پویایی اجتماعی دانست و اظهار کرد: هیچ ملتی بدون توجه ویژه به نسل آینده‌ساز نمی‌تواند در مسیر رشد و توسعه باقی بماند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان امروز، مدیران، متخصصان و نقش‌آفرینان آینده کشور خواهند بود، افزود: بسیاری از افرادی که امروز در عرصه‌های مختلف علمی، مدیریتی و تخصصی فعالیت می‌کنند، روزگاری از همین مدارس مسیر خود را آغاز کرده‌اند و آینده کشور نیز به تلاش و توانمندی  دانش‌آموزان امروز وابسته است.

استاندار قم با اشاره به نقش علم و دانش در پیشرفت کشور گفت: بخش مهمی از توانمندی‌های علمی و فناورانه امروز کشور حاصل تلاش جوانانی است که با آموزش، کسب دانش و پرورش استعدادهای خود توانسته‌اند در مسیر پیشرفت و حل مسائل کشور نقش‌آفرینی کنند.

بهنام‌جو مهارت‌آموزی را از ضرورت‌های آموزش نسل جدید دانست و ادامه داد: دانش‌آموزان باید کنار فراگیری علوم، دست‌کم یک مهارت کاربردی نیز بیاموزند تا پس از پایان دوران تحصیل، توان بیشتری برای ورود به عرصه اشتغال و زندگی حرفه‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان قم در حوزه آموزش‌های مهارتی خاطرنشان کرد: فراگیری مهارت می‌تواند زمینه ورود جوانان به بازار کار و ایجاد فرصت‌های شغلی را فراهم کند، از این‌رو توسعه فرصت‌های مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

استاندار قم تربیت اجتماعی و اخلاقی را مکمل آموزش و مهارت دانست و تصریح کرد: مدرسه علاوه بر آموزش دانش، باید زمینه فراگیری مهارت‌های زندگی و اجتماعی را نیز فراهم کند؛ احترام به والدین، شیوه صحیح ارتباط با دیگران، مسئولیت‌پذیری و رفتار اجتماعی از جمله مؤلفه‌هایی است که در تربیت نسل آینده اهمیت دارد.

بهنام‌جو با تاکید بر ضرورت توسعه و ارتقای فضاهای آموزشی استان گفت: با همکاری آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های مرتبط، تلاش می‌شود ضمن توسعه زیرساخت‌های آموزشی، شرایط مناسب‌تری برای تحصیل، تربیت و رشد دانش‌آموزان در استان فراهم شود.

وی با آرزوی موفقیت برای دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید ابراز امیدواری کرد: نسل جدید با بهره‌گیری هم‌زمان از علم، مهارت و تربیت، در آینده نقش مؤثری در توسعه و پیشرفت کشور ایفا کند.

کد مطلب 1007451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.