به داوران بسکتبال کم‌لطفی و کم‌توجهی شده است

داور بسکتبال ایران گفت: یکی از مسائل مشهود، کم‌توجهی رسانه‌ها به بحث داوری است؛ داوران نیز با کم‌لطفی‌ای که در حقشان شده، به توجه موردنیاز خود در حوزه رسانه دست پیدا نکرده‌اند.

شایان استکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: کلاس ارتقای داوری درجه یک به ملی بسکتبال داشتیم، در این دوره ۴۱ شرکت‌کننده حضور داشتند و من یکی از هفت قبولی آن کلاس و تنها نماینده اصفهان بودم؛ امیدوارم نماینده خوبی برای جامعه داوری استان اصفهان باشیم.

وی افزود: باتوجه به تلاش‌هایی که فدراسیون در وند فصل اخیر داشته است، آموزش‌ها و کلاس‌ها به‌طور مرتب برگزار شده تا داوران به‌طور کامل بروز شوند و با زیرنظر داشتن عملکرد داوران، سبب شده تا سطح قضاوت‌ها بالاتر رود و در کنار آن یک جوان‌گرایی صورت گرفته که من و چند داور دیگر به‌تازگی به چرخه داوری اضافه شدیم و فدراسیون بسیار اهمیت می‌دهد و عملکرد ما را زیرنظر دارد.

داور بسکتبال ایران بیان کرد: طبق ارزیابی‌های فدراسیون سطح قضاوت و پیشرفت داوری در چند فصل اخیر رو به جلو بوده و سطح داوری‌ها افزایش پیدا کرده است، فدراسیون نیز از این روند بسیار راضی است و از نظر من نیز اتفاقات بسیار خوبی افتاده است.

وی تصریح کرد: طی چندسال اخیر در استان اصفهان و در جامعه داوری ایران، بسیار تلاش شده که داوری‌ها به سمت حرفه‌ای شدن و رسیدن به استانداردهای جهانی پیش رود، اما به‌طبع برخی کمبودهایی وجود دارد و از نظر من یکی از موضوعاتی که مشهود است، کم‌توجهی رسانه‌ها به‌بحث داوری این است و داوران با کم‌لطفی که در حقشان صورت گرفته به توجه موردنیازشان در بحث رسانه، دست پیدا نکرده‌اند.

استکی ادامه داد: شاید مسائلی که درباره رفت‌وآمد وجود دارد نیز تاثیرگذار باشد چرا که اکنون نیز شرایط ویژه است و در کنار محدودیت پروازها، شاهد قیمت‌های بالای آن نیز هستیم.

کد مطلب 1007252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.