باشگاه شهراندیشان اصفهان باید به سطح ملی و بین‌المللی گسترش یابد

شهردار اصفهان گفت: باشگاه شهراندیشان باید با بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی، دامنه فعالیت خود را از سطح اصفهان فراتر برده و با جذب اصفهانی‌های مقیم خارج از کشور، ایرانیان خارج از کشور و علاقه‌مندان غیرایرانی به اصفهان، به مجموعه‌ای با نقش‌آفرینی ملی و بین‌المللی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _پنجشنبه دوم مهر_ در نشست هم‌اندیشی مرکز همایش‌های بین‌المللی شهید امام خامنه‌ای (ره) اظهار کرد: باشگاه شهراندیشان محل اجتماع افرادی است که از نظر اندیشه‌ورزی در قله قرار دارند و به شهر خود احساس تعلق می‌کنند؛ بنابراین باید دامنه فعالیت آن از اصفهان فراتر رود.

وی افزود: شعاع فعالیت باشگاه شهراندیشان به سطح ملی و حتی بین‌المللی گسترش پیدا کند و زمینه عضویت اصفهانی‌های مقیم خارج از کشور، ایرانیان خارج از کشور و حتی علاقه‌مندان غیرایرانی به اصفهان فراهم شود تا مسائل شهر با آن‌ها به اشتراک گذاشته و از راهکارهایشان استفاده شود.

شهردار اصفهان عنوان کرد: با توجه به ظرفیت فضای مجازی، اجرای این ایده امکان‌پذیر است و امیدوارم بتوانیم آن را به‌صورت عملیاتی دنبال کنیم.

قاسم‌زاده ادامه داد: در نشست کلان‌شهرها به این جمع‌بندی رسیدیم که تعداد مشخصی مسئله اساسی و زیرساختی در کشور وجود دارد که سال‌ها با آن‌ها روبه‌رو هستیم و می‌توان با همکاری شهرداری‌ها و بخش خصوصی برای حل آن‌ها اقدام کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر دولت به نهادهای عمومی همچون شهرداری‌ها و بخش خصوصی اعتماد کند و دست آن‌ها را برای اجرا باز بگذارد، بسیاری از مسائل کلان‌شهرها و کشور قابل حل است، چراکه یکی از مزیت‌های شهرداری و شورای شهر اصفهان فاصله کوتاه میان تصمیم و اجرا است.

شهردار اصفهان اضافه کرد: سال گذشته، با وجود شرایط سخت اقتصادی، سیاسی و جنگی کشور، حدود ۹۰ درصد بودجه مصوب شهرداری اصفهان محقق شد و طی سه سال اخیر نیز بودجه شهرداری هر سال رشد قابل توجهی داشته است؛ سال جاری نیز بودجه شهرداری حدود ۵۸ همت تعیین شده و وضعیت تحقق بودجه نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته مناسب‌تر است.

قاسم‌زاده تأکید کرد: برای نمونه، اگر دولت تصمیم بگیرد مسئله تأمین کلاس‌های آموزشی را با کمک بخش خصوصی حل کند، با اعتماد متقابل، همکاری نهادهای عمومی و بخش خصوصی و بازنگری در برخی قوانین می‌توان این مسائل را با سرعت بیشتری پیش برد.

وی گفت: در موضوعاتی همچون ناترازی انرژی و تنظیم بازار نیز تجربه نشان داده است ظرفیت مدیریت شهری و بخش خصوصی می‌تواند برای حل مسائل مورد استفاده قرار گیرد و اگر این رویکرد در سطح دولت و مجلس به بلوغ برسد، بسیاری از مسائل قدیمی کشور قابل حل خواهد بود.

شهردار اصفهان افزود: یکی از نخستین سرمایه‌های معنوی که امروز برای بهره‌برداری بهتر از ظرفیت‌های این مجموعه به کمک آمده، همین اجتماع اندیشه‌ورزان شهر است‌

قاسم‌زاده عنوان کرد: در کنار اجرای طرح‌های جدید، تلاش کردیم پروژه‌های باقی‌مانده را نیز سامان دهیم؛ نمونه آن مجموعه جهان‌نما است که زمانی به یک مسئله و محیط بی‌دفاع شهری تبدیل شده بود، اما با واگذاری آن به بخش خصوصی، امروز به یک مزیت شهری و هتل پنج‌ستاره تبدیل شده است.

وی ادامه داد: تجربه جهان‌نما نشان داد که اعتماد به بخش خصوصی می‌تواند یک ویرانه شهری را به اثری ارزشمند و مزیت شهری تبدیل کند؛ بنابراین باید زمینه حضور و فعالیت بیشتر بخش خصوصی را فراهم کنیم.

کد مطلب 1007082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.