پیش بینی بارش‌های پاییزی برای ۹ استان/ گردوخاک در مناطق مستعد ادامه دارد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: امروز در برخی مناطق جنوب فارس و شمال و غرب هرمزگان، در ساعات بعدازظهر، شرایط برای رشد ابرهای همرفتی با احتمال رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید فراهم است.

وی افزود: روز جمعه در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران و گلستان، بارش پراکنده رخ خواهد داد و روزهای شنبه و یکشنبه، علاوه بر این مناطق، در شمال استان‌های سمنان، اردبیل و آذربایجان شرقی، رگبار پراکنده، گاهی وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک مورد انتظار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: روز دوشنبه، بارش در مناطق شمالی استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

ضیائیان ادامه داد: روزهای جمعه و شنبه در برخی نقاط شمال شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور، در بعضی ساعات شاهد وزش باد شدید و در مناطق مستعد، پدیده گردوخاک خواهیم بود.

وی گفت: امروز تنگه هرمز و دریای عمان، و روزهای جمعه و شنبه، خلیج‌فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج خواهند بود.

کد مطلب 1007011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.