خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید ارتقا یافت

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان از ارتقای خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: با ورود اتوبوس‌های جدید، فاصله حرکت در خطوط فاز یک بی‌آرتی به دو دقیقه کاهش یافته و خدمات سرویس مدارس و مترو نیز ارتقا پیدا کرده است.

علی صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری اصفهان با همراهی همکاران خود به‌ویژه ستاد مهر و در تعامل با دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش‌وپرورش و پلیس راهور فراجا، تلاش کرده است خدمات مناسبی به دانش‌آموزانی ارائه دهد که پس از «جنگ رمضان» روزهای آغاز مدرسه را تجربه می‌کنند.

وی افزود: ستاد مهر به یاد عزیزانی فعالیت خود را انجام می‌دهد که سال تحصیلی جدید کنار ما نیستند؛ از جمله معلمان و دانش‌آموزان شهید و رهبر عالی‌قدری که همواره جوانان و نوجوانان را به کسب دانش و معرفت و حرکت در مسیر پیشرفت دعوت می‌کردند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شعار ستاد مهر با عنوان «از میناب تا اصفهان، یک ایران مدرسه مهر» گفت: این شعار هم یادآور عزیزانی است که امروز در میان ما نیستند و هم نشان می‌دهد مهرورزی و تلاش برای کسب دانش و پیشرفت، به وسعت ایران جاری است.

صالحی ادامه داد: سال تحصیلی پیش‌رو با سال‌های گذشته متفاوت است، با این‌ حال باید پرانرژی و بانشاط، کنار زنده نگه‌داشتن یاد شهدای عزیز، با تلاش و مهرورزی برای فتح قله‌های پیشرفت ایران حرکت کنیم، امیدواریم با عملکردمان، قدردانی‌ خود را از تلاش و ازخودگذشتگی شهدا نشان دهیم و راه آن‌ها را ادامه دهیم.

وی با تأکید بر اهمیت دانش در پیشرفت کشور اضافه کرد: رهبر شهید همواره بر پیشرفت ایران و عبارت «العلم سلطان» تأکید داشتند؛ باید این نگاه را در عمل  داشته باشیم. یاد شهدای میناب و لامرد، دانش‌آموزان شهید اصفهان و اعضای کادر آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها که در جنگ رمضان و جنگ دوازده‌روزه به شهادت رسیدند، انگیزه‌ای برای خدمت‌رسانی ما خواهد بود.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برنامه‌ها و خدمات تازه برای سال تحصیلی جدید گفت: خدمات جدیدی در نظر گرفته شده است،از جمله ورود اتوبوس‌های جدید که فاصله حرکت در اصلی‌ترین شریان حمل‌ونقل عمومی شهر، یعنی خطوط فاز یک بی‌آرتی، را به دو دقیقه کاهش می‌دهد، همچنین خدمات پیشین در حوزه سرویس مدارس و شرکت مترو ارتقا یافته است.

صالحی افزود: شهر اصفهان با یاد و نام دانش‌آموزان شهید، آماده پذیرایی از نقش‌آفرینان و ترسیم‌کنندگان آینده روشن ایران است، امیدواریم دانش‌آموزان و دانشجویان سال تحصیلی خوبی، همراه با آرامش، امنیت، سلامت و فتح قله‌های دانش داشته باشند و همه بتوانیم در مسیر سربلندی ایران نقش خود را به‌خوبی ایفا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری کنار خدمت‌رسانی به مردم، پشتیبان رزمندگان در عرصه‌های گوناگون جنگ ترکیبی، از علم و فناوری تا خیابان و میدان خواهد بود.

کد مطلب 1006995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.