اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی بلوار رضوان تا میدان ارغوانیه

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان از اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی در مسیر بلوار رضوان تا میدان ارغوانیه خبر داد و گفت: این پروژه با هدف رفع یکی از نقاط مستعد آبگرفتگی در زمان بارندگی و بهبود مسیر هدایت آب‌های سطحی در حال اجرا است.

هوشنگ نظری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت مدیریت و هدایت آب‌های سطحی در زمان بارندگی، اظهار کرد: عملیات اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی در مسیر بلوار رضوان تا میدان ارغوانیه در حال انجام است و در قالب این طرح، مجموعاً حدود ۲۰۰ متر طول لوله‌گذاری و اجرای کانال انجام خواهد شد.

وی افزود: برای اجرای این پروژه حدود ۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است و با اجرای آن، آب‌های سطحی بلوار رضوان به کانال دکتر حسابی هدایت می‌شود تا مسیر انتقال آب در این محدوده ساماندهی و از ایجاد آبگرفتگی‌های شدید در زمان بارندگی جلوگیری شود.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت آب‌های سطحی در نقاط مختلف منطقه گفت: در سال گذشته، به‌منظور رفع مشکلات ناشی از آبگرفتگی و افزایش ظرفیت جذب آب بارندگی، حدود ۱۷۰ حلقه چاه جذبی در نقاط شناسایی‌شده حفر و اجرا شد.

نظری‌پور ادامه داد: این اقدامات در سال جاری نیز دنبال شده و در شش ماه ابتدایی سال حدود ۷۰ حلقه چاه جذبی در نقاط مورد نیاز منطقه حفر شده است و این شناسایی و حفر چاه جذبی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: اجرای چاه‌های جذبی در نقاط مستعد، در کنار اجرای شبکه‌ها و کانال‌های هدایت آب‌های سطحی، بخشی از برنامه منطقه ۱۵ برای کاهش مشکلات ناشی از بارندگی و ارتقای زیرساخت‌های دفع آب‌های سطحی است.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان تأکید کرد: شناسایی نقاط دارای مشکل و اجرای طرح‌های متناسب با شرایط هر محدوده، با هدف آن انجام می‌شود که در زمان بارندگی، آب‌های سطحی در کوتاه‌ترین مسیر ممکن هدایت یا جذب شوند و مشکلاتی مانند آبگرفتگی معابر برای شهروندان به حداقل برسد.

اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی بلوار رضوان تا میدان ارغوانیه

کد مطلب 1006640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.