عباسی به فینال شنای ناگویا راه پیدا کرد

نماینده شنای ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا به فینال رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هومر عباسی، نماینده شنای ایران بامداد امروز _دوشنبه سی‌ام شهریور_ از ساعت ۴:۳۰ در چارچوب بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن با رقبای خود به رقابت پرداخت.

عباسی در مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر کرال پشت مردان به آب زد و با ثبت زمان ۲۵ ثانیه و ۰.۳۷ ثانیه، ضمن شکست رکورد ملی به فینال این ماده راه یافت.

هومر عباسی در گروه نخست مقدماتی در خط ۶ مسابقه داد و در این گروه دوم شد. زمان ورودی او برای این رقابت نیز ۲۵.۵۱ ثانیه ثبت شده بود، بنابراین هومر عباسی بار دیگر رکورد ملی این ماده را به نام خود به ثبت رساند.

با صعود عباسی به فینال، نام یک شناگر ایرانی پس از ۱۶ سال بار دیگر در فینال انفرادی بازی‌های آسیایی قرار گرفت. پیش از این، محمد علیرضایی در بازی‌های آسیایی گوانگژو ۲۰۱۰ به فینال مواد انفرادی راه یافته بود.

اکنون هومر عباسی در فینال ۵۰ متر کرال پشت، در ادامه رقابت‌های شنا در مرکز آبی توکیو (Tokyo Aquatics Centre) حوالی ساعت ۱۷:۰۰ به مصاف فینالیست‌های این ماده خواهد رفت.

کد مطلب 1006114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.