به گزارش خبرگزاری ایمنا، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) امروز _یکشنبه بیستونهم شهریور_ با صدور بیانیهای، اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، درباره تونلها و حفاریهای زیر مسجدالاقصی و دیوار ندبه را محکوم کرد و آن را نشانه تعرض آشکار به هویت و جایگاه مسجدالاقصی و تحریک احساسات ملت فلسطین و امت اسلامی دانست.
حماس با اشاره به اینکه نتانیاهو بهدلیل همین اقدامات تحت تعقیب دادگاه کیفری بینالمللی است، تصریح کرد: ادعاهای دروغین او درباره «قدسالاقداس» بخشی از تلاش نظاممند برای تحمیل روایت تلمودی و تغییر واقعیتهای تاریخی این مکان مقدس است.
این جنبش در بیانیه خود تاکید کرد: مسجد مبارک الاقصی با تمام مساحت، صحنها، نمازخانهها، دیوارها و دروازههایش، یک مسجد بهطور کامل اسلامی باقی خواهد ماند و این حقیقتی مسلم و غیرقابل تغییر است. حفاریها، تعرضات، آیینها و تلاشهای اشغالگران برای تغییر هویت این مکان یا محو ویژگیهای آن، محکوم به شکست است.
حماس افزود: نمایشها و اظهارات تحریکآمیز دشمن جنایتکار، همراه با تلاشهایش برای تحمیل واقعیتهای جدید در قدس و مسجدالاقصی، هیچ حقی برای اماکن مقدس ما ایجاد نخواهد کرد. مسجدالاقصی همچنان شاهد هویت عربی و اسلامی قدس و پایبندی ملت فلسطین به حق خود بر سرزمین و مقدساتش خواهد بود.
این جنبش از مردم فلسطین خواست با سفر به مسجدالاقصی و افزایش حضور خود در آن، از این مکان مقدس در برابر تلاشها برای تغییر واقعیت و هویتش محافظت کنند.
حماس از ملتهای عربی و اسلامی خواست به مسئولیت خود در قبال بیتالمقدس و مسجدالاقصی عمل کنند و در برابر تلاشها برای تحمیل واقعیتهای جدید بر اماکن مقدس اسلامی اقدام کنند.
نظر شما