احمد سپهوند در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از طلافروشان شهرستان درباره سرقت طلا توسط سه زن، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت. مأموران با انجام اقدامات تخصصی وبررسی سرنخهای بهدستآمده، موفق شدند هویت سه زن را شناسایی و آنان را دستگیر کنند.
وی افزود: بررسیهای انجامشده نشان دا، این افراد با حضور در یک طلافروشی و استفاده از شگردهای فریبکارانه، حواس فروشنده را منحرف کرده و در فرصتی مناسب اقدام به سرقت ۲۰ گرم طلا کردهاند. این افراد در اقدام دیگری نیز با مراجعه به یک طلافروشی دیگر، دو انگشتر بدل را بهعنوان طلای اصل به طلافروش معرفی و به وی فروخته بودند که موضوع پس از بررسی و تحقیقات پلیسی کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بویینمیاندشت ادامه داد: متهمان پس از دستگیری برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند و تحقیقات برای بررسی سایر جرائم احتمالی آنان ادامه دارد، همچنین از طلافروشان درخواست داریم هنگام معامله، بهویژه در زمان حضور همزمان چند مشتری، دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشند و اصالت و عیار طلا را با تجهیزات و روشهای تخصصی بررسی کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان بویینمیاندشت از دستگیری سه زن سارق خبر داد و گفت: این سارقان با حضور در دو طلافروشی، در یک مورد ۲۰ گرم طلا سرقت کرده و در مورد دیگر، دو انگشتر بدل را بهعنوان طلای واقعی به طلافروش فروخته بودند.
کد مطلب 1005527
نظر شما