صدای سیلی ملت ایران به آمریکا در تاریخ ماندگار خواهد شد

امام‌جمعه خرم‌آباد با تأکید بر ضرورت تقویت نظارت بر بازار، رعایت شایسته‌سالاری در انتخاب مدیران و تبیین دستاوردهای مقاومت ملت ایران گفت: دشمنانی که با هدف به زانو درآوردن و تجزیه ایران وارد میدان شدند، با ایستادگی مردم و توان نیروهای مسلح به اهداف خود نرسیدند و سیلی محکمی از ملت ایران خوردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید احمدرضا شاهرخی امروز _ جمعه بیست‌وهفتم شهریور _ در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد اظهار کرد: نظارت بر بازار باید تقویت شود و بازاریان متدین نیز باید تنظیم بازار را از درون خود آغاز کنند تا دیگر شاهد گرانی‌هایی که ناشی از فزون‌طلبی و فزون‌خواهی است، نباشیم؛ به‌ویژه اینکه چنین رفتارهایی در شرایط جنگ، رنج‌آور و آزاردهنده است.

وی افزود: معاونت اقتصادی استانداری، جهاد کشاورزی، سازمان صمت، اتاق اصناف، دستگاه‌های مرتبط و در نهایت تعزیرات حکومتی باید با طراحی و اجرای روش‌های جدید و ابتکاری، برای کنترل بازار اقدام کنند تا مردم بیش از این از گرانی‌های ناشی از فزون‌خواهی و رفتارهای غیرمنطقی آسیب نبینند.

امام‌جمعه خرم‌آباد گفت: همان‌طور که دین ما را به شایسته‌سالاری فرا می‌خواند، باید از میان افراد موجود، اشخاص شایسته، متعهد، دانا، توانا و انقلابی برای اداره امور انتخاب شوند.

شاهرخی تصریح کرد: این معیارها باید در همه عرصه‌ها مورد توجه باشد؛ چه در انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شوراهای اسلامی و چه در قوه مجریه و قوه قضائیه که مدیران برای اداره امور انتخاب می‌شوند.

وی ادامه داد: ملاک انتخاب باید شایسته‌سالاری، دانایی، توانایی، تعهد و انقلابی‌گری باشد و هر فردی بخواهد با استفاده از قدرت سیاسی، قدرت اقتصادی، نفوذ یا ارتباطات خود با قوا و وزارتخانه‌ها این معیارها را کنار بزند، به خدا، رسول خدا و مردم خیانت کرده است.

امام‌جمعه خرم‌آباد بیان کرد: این موضوع را عمداً پیش از نزدیک شدن به انتخابات مطرح می‌کنم، زیرا اگر چنین مباحثی در آستانه انتخابات بیان شود، ممکن است برخی آن را متوجه افراد و اشخاص خاص بدانند؛ بنابراین اکنون باید معیارها و اصول به‌صورت کلی مورد توجه قرار گیرد.

شاهرخی اظهار کرد: اگر علاوه بر کنار گذاشتن شایسته‌سالاری، جذب نیروی انسانی بدون ضابطه و ناتوان را نیز اضافه کنیم، یعنی افرادی که شایستگی ندارند بر سر کار بیایند و بدون ضابطه افراد ناتوان برای انجام وظایف انتخاب شوند، این خیانت شدیدتر خواهد بود.

وی گفت: اگر نظم در امور وجود داشته باشد، نباید شاهد این میزان کشت گیاهان ممنوعه باشیم و وجود چنین وضعیتی نشان می‌دهد در جایی نظم لازم برقرار نیست.

ایران دشمن را به زانو درآورد

امام‌جمعه خرم‌آباد بیان کرد: ملت ایران ۲۰۰ شب ایستادگی و پایداری را با سرافرازی، سربلندی و افتخار پشت سر گذاشت و دشمنانی که آمده بودند در فاصله سه روز یا یک هفته ملت ایران را به زانو درآورند و کشور را تجزیه کنند، با نصرت الهی، شجاعت نیروهای مسلح و حضور مردم در خیابان‌ها و میدان‌ها به اهداف خود نرسیدند.

شاهرخی ادامه داد: دشمنان آن‌چنان سیلی محکمی از ملت ایران خوردند که صدای این سیلی در طول تاریخ و نسل به نسل باقی خواهد ماند.

وی افزود: مردم تا هر زمانی که رهبر معظم انقلاب مصلحت بدانند در صحنه خواهند بود و ملت ایران خون‌خواه امام شهید، شهدای انقلاب اسلامی، کودکان شهید، دانش‌آموزان شهید و شهدای مدرسه شجره طیبه میناب خواهد بود.

امام‌جمعه خرم‌آباد گفت: «روایت پیروزی» نباید هیچ‌گاه از زبان و قلم ما، به‌ویژه با آغاز سال تحصیلی، کنار گذاشته شود و باید این روایت مورد توجه قرار گیرد.

شاهرخی تصریح کرد: حتی برخی نشریات دشمنان نیز به این موضوع اذعان کرده‌اند که جنگ علیه ایران به هشت دهه سلطه آمریکا در جهان پایان داده و توان نیروهای مسلح ایران نسبت به پیش از جنگ افزایش یافته است.

وی بیان کرد: دشمن با صدها هواپیما و ناو جنگی آمد تا تنگه هرمز را باز کند، اما شکست خورد و خسارت دید و نیروهای مسلح ایران هرگونه اشتباه محاسباتی دشمن را با پاسخی کوبنده و نابودکننده مواجه خواهند کرد.

امام‌جمعه خرم‌آباد ادامه داد: از تنگه هرمز تا باب‌المندب و از تهران تا صنعا، این واقعیت نشان می‌دهد که ملت ایران و ملت یمن با ایمان و اراده‌ای آهنین، افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را پایان دادند.

دفاع مقدس باید برای نسل جدید روایت شود

شاهرخی اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی باید از آموزش‌وپرورش و همه دست‌اندرکاران آماده‌سازی مدارس قدردانی کرد و تلاش شود تعلیم‌وتربیت، آموزش، اخلاق و معنویت در میان نسل نوجوان و جوان بیش از پیش گسترش پیدا کند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های دشمنان، توقف رشد علمی و فناوری است و آموزش‌وپرورش باید تلاش کند رشد علم و فناوری جهش پیدا کند و در کنار آن، تعلیم‌وتربیت، اخلاق و معنویت نیز بیش از گذشته توسعه یابد.

امام‌جمعه خرم‌آباد گفت: دفاع مقدس گنجینه‌ای از ایثار، فداکاری، جهاد و ایمان است و دشمنان نمی‌خواهند این گنجینه را بزرگ بشماریم.

شاهرخی تأکید کرد: باید از ظرفیت هنر برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس استفاده شود و شجاعت‌ها، رشادت‌ها و فداکاری‌های دوران دفاع مقدس در قالب هنر به نسل جدید نشان داده شود.

وی بیان کرد: از رزمندگان، جانبازان، خانواده‌های شهدا، پیشکسوتان ایثار و جهاد، ارتش جمهوری اسلامی، لشکر ۸۴، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروهای انتظامی و امنیتی، بسیج و عشایر به دلیل نقش‌آفرینی در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصه‌های دفاعی کشور قدردانی می‌کنم.

کد مطلب 1005376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.