تامین۹۰ درصد نوشت‌افزار دانش‌آموزان کمیته امداد از داخل خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای تهیه ۲۰ هزار بسته کامل نوشت‌افزار دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده که بیش از ۹۰ درصد اقلام آن از تولیدات داخل استان تأمین شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _پنجشنبه بیست‌وششم شهریور_ در آیین توزیع این بسته‌ها اظهار کرد: تأمین نوشت‌افزار مورد نیاز دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد، اقدامی برای حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار در آستانه سال تحصیلی جدید است.

وی افزود: علاوه‌بر حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، تأمین بخش عمده اقلام از داخل استان می‌تواند به رونق تولید و کسب‌وکارهای خراسان جنوبی نیز کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به استمرار حمایت‌های کمیته امداد در طول سال تحصیلی گفت: خدمات این نهاد به تأمین نوشت‌افزار محدود نیست و دانش‌آموزان تحت پوشش در زمینه‌های درمان، امور فرهنگی، مشاوره و حمایت‌های تحصیلی نیز مورد پشتیبانی قرار می‌گیرند.

هاشمی اقدامات کمیته امداد در حوزه مسکن، درمان، اشتغال و خودکفایی مددجویان را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: عملکرد این نهاد در حوزه معیشت و توانمندسازی جامعه هدف قابل توجه است.

وی با اشاره به دشواری ادامه تحصیل دانش‌آموزان برخی مناطق روستایی و کم‌برخوردار گفت: پایین بودن جمعیت دانش‌آموزی در برخی روستاها امکان ایجاد مدرسه مستقل را محدود می‌کند و در چنین شرایطی فراهم کردن زمینه دسترسی دانش‌آموزان به مدارس اهمیت ویژه‌ای دارد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: کمیته امداد استان برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق دوردست، شش مجتمع شبانه‌روزی پیش‌بینی کرده است تا دانش‌آموزان تحت پوشش بتوانند مسیر تحصیل خود را ادامه دهند.

وی تأکید کرد: این مجتمع‌ها تنها برای اسکان دانش‌آموزان نیستند و در آن‌ها برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و مشاوره‌ای و تغذیه دانش‌آموزان نیز مورد توجه قرار گرفته است.

هاشمی با اشاره به اهمیت حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم گفت: بسیاری از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد با وجود دشواری‌های موجود، مسیر تحصیل و پیشرفت را با جدیت دنبال می‌کنند و حمایت از آنان می‌تواند زمینه‌ساز آینده‌ای بهتر برای خودشان و کشور باشد.

استاندار خراسان جنوبی از دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد خواست با جدیت مسیر تحصیل را ادامه دهند و افزود: کشور در آینده به مدیران، متخصصان و نیروهای توانمندی نیاز دارد که امروز در نقاط مختلف، حتی مناطق دورافتاده، مشغول تحصیل هستند.

کد مطلب 1005114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.