صدور ۴ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۶۸۴ میلیون دلار برای استان ایلام

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام از صدور چهار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی جدید به ارزش ۶۸۴ میلیون و ۶۸۴ هزار دلار برای استان ایلام خبر داد و گفت: از این تعداد، سه مجوز به‌صورت اختصاصی برای استان ایلام و یک مجوز نیز به‌صورت مشترک با استان‌های خوزستان و فارس صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید رشنوادی امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم شهریور_ در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه چهار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی جدید به ارزش ۶۸۴ میلیون و ۶۸۴ هزار دلار برای استان ایلام صادر شده است، اظهار کرد: از مجموع مجوزهای صادرشده، سه مجوز سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش چهار میلیون و ۶۸۴ هزار دلار به‌صورت اختصاصی برای استان ایلام صادر شده است و یک مجوز نیز برای یک متقاضی از کشور رومانی در حوزه تولید برق به ارزش ۶۸۰ میلیون دلار صادر شده که این طرح به‌صورت مشترک در استان‌های خوزستان، فارس و ایلام اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مجوز افزایش سرمایه به ارزش ۱۲ میلیون و ۸۰ هزار یورو برای شرکت «سیلیکون منگنز آلامتو » با سرمایه‌گذار چینی صادر شده است، افزود: این شرکت با ثبت سرمایه واردشده به مبلغ ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۵۴۶ یوان در شهرستان ملکشاهی، اقدام به راه‌اندازی کارخانه تولید آلیاژ سیلیکون منگنز کرده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان ایلام طرح تولید فرومنگنز، فروسیلیکو منگنز، فروکروم و فروسیلیسیم که توسط شرکت «آلیاژ سیلیکون منگنز آلامتو » ارائه شد را از جمله طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان دانست که سرمایه‌گذاران آن از کشور چین هستند.

رشنوادی یکی دیگر از این طرح‌ها را بازیافت آلومینیوم و مس و بازیافت روی در شهرک صنعتی مهران با سرمایه‌گذاری ایرانیان مقیم قزاقستان دانست و گفت: در حوزه انرژی نیز مجوز احداث نیروگاه خورشیدی و تولید برق از گاز فلر برای شرکت «بیتا استیل هیراد» صادر شده که شرکت «Gas Vest SA» ثبت‌شده در کشور رومانی، سرمایه‌گذار این طرح است.

وی ادامه داد: مجوز افزایش سرمایه در طرح تولید فرومنگنز، فروسیلیکو منگنز، فروکروم و فروسیلیسیم شرکت آلیاژ سیلیکون منگنز آلامتو نیز در سال ۱۴۰۳ صادر شده است و در سال ۱۴۰۴ مجوز سرمایه‌گذاری به روش مشارکت مدنی برای طرح تولید تلفن همراه با سرمایه‌گذاری یک ایرانی مقیم استرالیا در شهرستان چوار صادر شده است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان ایلام درباره ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اولویت‌دار استان ایلام عنوان کرد: هفت فرصت سرمایه‌گذاری توسط اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان برای معرفی به سرمایه‌گذاران خارجی تهیه شده که مطالعات این فرصت‌های سرمایه‌گذاری به دو زبان فارسی و انگلیسی آماده شده است و این فرصت‌ها دارای تأییدیه سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران هستند.

رشنوادی ادامه داد: از جمله این فرصت‌ها می‌توان به طرح تولید اتیلن پروپیلن دی‌ان منومر (EPDM) در آبدانان با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن و حجم سرمایه‌گذاری ۵۸.۱۲ میلیون یورو، طرح تولید آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LABSA) در ایوان با ظرفیت ۳۰ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۱۴.۷۵ میلیون یورو و طرح تولید بیواتانول یا اتانول زیستی در دهلران با ظرفیت ۶۰ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۵۴.۹ میلیون یورو اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: طرح تولید دوده صنعتی در مهران با ظرفیت ۴۰ هزار تن و حجم سرمایه‌گذاری ۳۰.۵۸ میلیون یورو نیز از دیگر فرصت‌های معرفی‌شده به سرمایه‌گذاران خارجی است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان ایلام تصریح کرد: در بخش گردشگری نیز طرح پل معلق تنگه کافری بدره با ظرفیت پذیرش ۷۵ هزار نفر در سال و حجم سرمایه‌گذاری ۹۲۷ هزار یورو، طرح مجتمع گردشگری ایلام با ظرفیت ۶۰ هزار نفر در سال و سرمایه‌گذاری یک میلیون و ۱۳۸ هزار یورو و طرح احداث هتل پنج‌ستاره ایلام با ظرفیت ۳۰ هزار نفر در سال و سرمایه‌گذاری ۴.۹۵ میلیون یورو به‌عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان تهیه و معرفی شده‌ است.

کد مطلب 1004876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.