مدارس و معابر پیرامونی در مسیر آماده‌سازی برای آغاز سال تحصیلی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تبریز از تداوم اجرای طرح «استقبال از مهر» در مناطق ده‌گانه خبر داد و گفت: عملیات پاک‌سازی، بهسازی و رفع نواقص محیطی پیرامون مدارس و مراکز آموزشی تا پایان شهریور با تمرکز بر آماده‌سازی فضای شهری برای آغاز سال تحصیلی ادامه دارد.

یعقوب انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان شرقی با اشاره به ادامه اجرای طرح «استقبال از مهر» اظهار کرد: مجموعه اقدامات خدمات شهری از بیست‌ویکم شهریور، در محدوده مدارس و مراکز آموزشی شهر با جدیت در حال اجراست و مناطق ده‌گانه موظف شده‌اند با تمرکز بر نقاط پرتردد و مدارس، نسبت به رفع نواقص و آماده‌سازی محیط پیرامونی اقدام کنند.

وی افزود: پاک‌سازی و شست‌وشوی معابر، جوی‌ها و کانال‌ها، لکه‌گیری و بهسازی پیاده‌روها و معابر اطراف مدارس، رفع موانع فیزیکی و نازیبایی‌های بصری، بهسازی پل‌های عابرپیاده، گل‌کاری و فضاسازی محیطی از جمله اقداماتی است که در قالب این طرح دنبال می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تبریز با تأکید بر ضرورت توجه به ایمنی مسیرهای منتهی به مدارس خاطرنشان کرد: در اجرای طرح، علاوه بر ارتقای وضعیت نظافت و سیمای شهری، رفع مواردی که می‌تواند تردد دانش‌آموزان و خانواده‌ها را با مشکل روبه‌رو کند نیز در اولویت قرار دارد.

انصاری ادامه داد: طرح «استقبال از مهر» در ادامه اقدامات مستمر خدمات شهری و طرح «سه‌شنبه‌های خدمت» اجرا می‌شود و هدف آن این است که همزمان با بازگشایی مدارس، محیط پیرامونی مراکز آموزشی از نظر پاکیزگی، ایمنی و وضعیت ظاهری در شرایط مطلوب قرار داشته باشد.

وی تأکید کرد: رسیدگی به مدارس در اولویت مدیریت شهری طی دوره چهارساله اخیر قرار داشته است و شهرداری تبریز تلاش می‌کند با تداوم اقدامات خدماتی و محیطی، سهم خود را در ایجاد فضایی ایمن، پاکیزه و بانشاط برای دانش‌آموزان ایفا کند.

کد مطلب 1004846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.