خسارت ۴۵۰۰ میلیارد تومانی طوفان و بارندگی در مازندران

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در پی طوفان و بارندگی طی روزهای اخیر ۴۵۰۰ میلیارد تومان برآورد خسارت به مازندران وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ساجدی‌نیا صبح امروز _پنجشنبه نوزدهم_در جریان بازدید از مناطق آسیب‌دیده بابلسر و بهنمیر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت ناشی از طوفان و بارندگی در مازندران برآورد شده است و با ادامه ارزیابی‌ها، احتمال افزایش این رقم تا حدود هزار میلیارد تومان دیگر وجود دارد.

وی افزود: بابلسر از شهرستان‌هایی است که خسارت قابل توجهی داشته و برآورد خسارت این شهرستان حدود یک‌هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با قدردانی از اقدامات و پیش‌بینی‌های مسئولان شهرستان پیش از وقوع حادثه بیان کرد: ایران از کشورهای حادثه‌خیز دنیاست و با انواع مخاطرات طبیعی روبه‌روست، بنابراین باید در حوزه پیشگیری اقدامات جدی‌تری دنبال شود.

ساجدی‌نیا یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه پیشگیری آغاز شده و امید است تا پایان سال‌ جاری و سال آینده، وضعیت مطلوب‌تری در زمینه پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی ایجاد شود.

وی با اشاره به جبران خسارت‌های واردشده به مردم گفت: موضوع در دست بررسی است تا هر میزان از خسارت که امکان داشته باشد، برای تصویب در هیئت وزیران مطرح شود و کمک به مردم در دستور کار قرار گیرد.

کد مطلب 1003185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.