بازی «بوم‌بوم» رونمایی می‌شود/ بازی که از دل تجمعات بیرون آمد

بازی «بوم‌بوم» که ایده شکل‌گیری آن از فعالیت غرفه‌های کودک در تجمعات مردمی آغاز شده است، امروز، پنجشنبه، نوزدهم شهریور در میدان ولیعصر(عج) رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد یقینی، دبیر ستاد مردمی پشتیبانی بازی‌های میدان‌ها از رونمایی بازی «بوم‌بوم» خبرداد و اظهار کرد: آیین رونمایی از بازی «بوم‌بوم» ساعت ۲۲:۰۰ امروز _پنجشنبه نوزدهم شهریور_ با حضور خانواده شهدا و سیداحمد عبودتیان، مدیر بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا (عج) برگزار خواهد شد.

به گفته وی، این بازی در چند مرحله و با تکیه بر تجربه اجرای برنامه‌های کودک در تجمعات مردمی توسعه یافته و محتوای آن با محوریت قهرمانان و شهدای انقلاب و مقاومت و توانمندی‌های کشور طراحی شده است.

در بازی «بوم‌بوم»، کودکان با انجام مأموریت‌های مختلف، جمع‌آوری کارت‌ها و تشکیل تیم در عملیات‌هایی با روایت داستانی مشارکت می‌کنند. این بازی تلاش دارد مفاهیم حماسی و دفاعی و شخصیت‌های قهرمان را در قالبی سرگرم‌کننده و متناسب با تجربه بازی به کودکان معرفی کند.

این محصول پیش از ورود به مرحله تولید صنعتی در بیش از ۱۳۰ تجمع مردمی در نقاط مختلف کشور تجربه و اجرا شده است و اکنون قرار است به‌صورت گسترده تولید و در اختیار کودکان سراسر ایران قرار گیرد.

کد مطلب 1003167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.