الزام شهرداری مشهد به تهیه لایحه بسته حمایتی و تشویقی برای کسب‌وکارهای محدوده تجمعات

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در تشریح مصوبات یکصد و نودمین جلسه علنی شورای این شهر گفت: شهرداری مشهد ملزم شد لایحه بسته حمایتی و تشویقی برای کسب‌وکارهای مستقر در معابر و محدوده‌های کانون تجمعات انقلابی مردمی را ظرف مدت یکماه تهیه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، موسی‌الرضا حاجی‌‎بگلو امروز _چهارشنبه هیجدهم شهریور_ در پایان یکصد و نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در جمع خبرنگاران در تشریح مصوبات این جلسه اظهارکرد: در ابتدای این جلسه، لایحه نامگذاری دو معبر به نام شهدای گرانقدر در دستورکار قرار گرفت که به تصویب رسید؛ در همین لایحه، تقاطع غیرهمسطح سه‌راه شاهنامه هم به نام «امیر سرلشگر شهید عزیز نصیرزاده» نامگذاری شد.

وی افزود: در این جلسه همچنین تسویه هفت هزار و 595 هزار میلیارد تومان از بدهی شهرداری مشهد به بانک ملت تعیین تکلیف شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: در این جلسه با مصوبه شورای اسلامی شهر، شهرداری مشهد ملزم شد لایحه بسته حمایتی و تشویقی برای کسب‌وکارهای مستقر در معابر و محدوده‌های کانون تجمعات انقلابی مردمی را ظرف مدت یکماه تهیه کند.

حاجی‌بگلو اضافه کرد: این حمایت‌ها شامل تخفیف یا بخشودگی در عوارض کسب و پیشه، عوارض نوسازی و عمران شهری می‌شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی اقدامات حمایتی به منظور کاهش پیامدهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از جنگ‌های تحمیلی، به منظور حمایت از کانون‌ها و شرکت‌های تبلیغاتی و بهره‌برداران بازارهای سیار و همچنین بازنگری حوزه درآمدی بخشی از محدوده منطقه 7 شهرداری مشهد دیگر مصوبات این جلسه بود.

کد مطلب 1003073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.