۵۴ حمله هوایی عربستان به ۶ استان یمن در ۱۲ ساعت

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که جنگنده‌های عربستان سعودی طی ۱۲ ساعت گذشته ۵۴ حمله هوایی علیه مناطقی در استان‌های الجوف، مأرب، تعز، الحدیده، صعده و البیضاء انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المسیره، یحیی سریع اظهار کرد: جنگنده‌های عربستان سعودی طی ۱۲ ساعت گذشته ۵۴ حمله هوایی علیه مناطقی در استان‌های الجوف، مأرب، تعز، الحدیده، صعده و البیضاء انجام داده‌اند.

وی افزود: بیشتر این حملات توسط جنگنده‌های F-15SA انجام شده که عمده آن‌ها از پایگاه هوایی «ملک خالد» در خمیس مشیط به پرواز درآمده‌اند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ادامه داد: یک حمله نیز با استفاده از یک جنگنده تایفون علیه استان الجوف انجام شده که از پایگاه هوایی «ملک فهد» در طائف برخاسته بود.

سریع با تأکید بر اینکه ادامه این حملات بدون پاسخ نخواهد ماند، تصریح کرد: «ادامه این تجاوز بدون پاسخ و مجازات بازدارنده و قاطع، به اذن و قدرت خداوند، نخواهد ماند و سرانجام ظلم و تجاوز به خود ظالم بازمی‌گردد.»

جزئیات حمله به زندان مرکزی الجوف

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین جزئیات حمله هوایی روز دوشنبه گذشته به زندان مرکزی شهر الحزم، مرکز استان الجوف، را تشریح کرد؛ حمله‌ای که بنا بر اعلام وی، بیش از ۲۳ کشته از میان زندانیان و بازدیدکنندگان بر جای گذاشته و در میان قربانیان، زنان و کودکان نیز حضور داشته‌اند.

وی گفت این عملیات توسط یک فروند جنگنده F-15SA انجام شده است که ساعت ۱۶:۳۰ از پایگاه هوایی ملک خالد به پرواز درآمد و پس از انجام دو حمله مستقیم به محل، ساعت ۱۶:۴۵ به همان پایگاه بازگشت.

یحیی سریع با انتقاد از تلاش عربستان برای شانه خالی کردن از مسئولیت این حمله، تأکید کرد: تلاش‌های طرف سعودی برای انکار مسئولیت جنایت‌ها و حملات علیه یمن، مانع از تحمل پیامدها و تبعات این اقدامات نخواهد شد.

کد مطلب 1003036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.