آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور/ جاده چالوس امروز دوطرفه است؟

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور گفت: جاده چالوس از ساعت ۷:۰۰ امروز (چهارشنبه) به‌صورت دوطرفه بازگشایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار احمد کرمی‌اسد از بازگشایی محور چالوس در هر دو مسیر رفت و برگشت خبر داد و اظهار کرد: محور چالوس از ساعت ۱۷:۰۰ روز گذشته، هفدهم شهریور به‌دلیل بارش باران، احتمال ریزش سنگ، وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌ها و به‌منظور ارتقای ایمنی تردد مسافران در هر دو مسیر رفت و برگشت بسته شده بود.

وی افزود: با گذشت ۱۴ ساعت از بسته بودن این دو محور و با توجه به مساعدتر شدن شرایط جوی و انجام اقدامات لازم برای ایمن‌سازی مسیر، جاده چالوس از ساعت ۷:۰۰ امروز _چهارشنبه هجدهم شهریور_ در هر دو مسیر رفت و برگشت بازگشایی شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تداوم حضور مأموران پلیس راه در محور چالوس گفت: شرایط مسیر و وضعیت جوی مستمر رصد می‌شود و در صورت بروز هرگونه شرایط مخاطره‌آمیز، تصمیم‌های لازم برای حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای گرفته خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور گفت: ترافیک در محور هراز در مسیر جنوب به شمال محدوده رینه سنگین است، اما تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس و آزادراه قزوین-رشت در هر دو مسیر روان گزارش شده است، همچنین تردد در محور هراز در مسیر شمال به جنوب روان است.

سردار کرمی‌اسد افزود: ترافیک در آزادراه قزوین-کرج-تهران حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک، آزادراه ساوه-تهران محدوده رضی‌آباد و محور شهریار-تهران در بعضی مقاطع سنگین است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی نیز گفت: محورهای شمالی در ارتفاعات با بارش باران و مه‌گرفتگی روبه‌رو است و در بعضی محورهای استان‌های البرز، گیلان، مازندران و گلستان نیز بارش باران و مه‌گرفتگی گزارش شده است.

سردار کرمی‌اسد از مسافران خواست پیش از آغاز سفر به‌ویژه به محورهای شمالی و جاده‌های مرتفع و کوهستانی، از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی مسیر اطلاع کسب کنند و با توجه به شرایط جوی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، از انجام حرکات پرخطر خودداری کنند.

کد مطلب 1002852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.