۵۵۳۶ شهید استان پرورش یافته دامن پُرمهر مادران اثرگذار کردستانی هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به نقش بانوان کردستانی در جبهه و جنگ و دفاع از میهن در رده‌های مختلف تاریخی، گفت: ۵۵۳۶ شهید استان و نزدیک به ۸۶ شهید جنگ رمضان در دامن همین زنان کُرد و کردستانی پرورش پیدا کردند و به نظام و انقلاب تقدیم شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علی اکبر ورمقانی امروز _سه‌شنبه هفدهم شهریور_ در همایش بزرگ بانوی کُرد، تجلی وحدت و مقاومت که در سنندج برگزار شد، بر نقش محوری بانوان در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی استان گریزی زد و اظهار کرد: شهدای ما تربیت شدگان مکتب مادران با ایمان و پاکدامن کردستانی هستند.

وی با بیان اینکه زنان کرد و کردستانی در تمامی عرصه های اجتماعی و فرهنگی، همسرداری و نقش مادری به خوبی درخشیده‌اند و فداکاری بانوان کردستانی در تمامی عرصه‌ها سرآمد بوده‌اند، افزود: کردستان دارای بانوان اثرگذاری بی‌شماری در حوزه‌های علمی، عرفان، ادب و فرهنگ و همچنین شخصیت‌های برجسته مبارز زیادی در طول تاریخ بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، حضور زنان در پایداری اتحاد مقدس در مقابل دشمنان نظام را تاثیرگذار اعلام کرد و گفت: بانوان با حضور خود در میدان و خیابان در همراهی با دولت و مسئولین نقش آفرینی کرده‌اند، چراکه با این مولفه‌ها تا به امروز توانسته‌ایم در کنارهم، منسجم در مقابل دشمنان نظام بایستیم و مقاومت کنیم.

ورمقانی با تاکید بر حفظ وحدت و انسجام و امیدآفرینی ابراز امیدواری کرد با این همدلی و همگرایی شکست نهایی استکبار جهانی را در فضای مودت و دوستی در زیر بیرق جمهوری اسلامی ایرانی عزیز جشن بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: استان فرهنگی کردستان دیار مجاهدت های خاموش و سرزمین فداکاری‌های بزرگ است که با این اوصاف، بالاترین و بزرگترین درجه و مدال را قائد شهید امت به مردم این دیار دادند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه کردستان دارای تاریخ و تمدن کهن ۷۰۰۰ ساله است که نماد هویت ایرانی بوده و طبق کاوش‌های باستان شناسی به اثبات رسیده است، افزود: کُردها و کردستانی‌ها با افتخار خود را ایرانی می‌دانند.

ورمقانی با یادآوری حماسه آفرینی و استقامت کردهای کردستان در ناآرامی‌های اخیر، جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان، خاطرنشان کرد: کردستان نماد وحدت و همدلی در کشور و معروف به وطن دوستی، وطن پرستی و انسجام ملی است و به برکت انقلاب اسلامی این وحدت همواره تقویت شده و تداوم دارد.

در این همایش با حضور مسئولان کشوری و استانی با اهدای لوح تقدیر، جمعی از مادر شهیدان، بانوان مدافع وطن، زنان فعال حوزه قرآنی، فرهنگی و اجتماعی، بانوان توانمند و کارآفرین، بانوی ناشر کتاب، مادران و معلمان زن نمونه استان تجلیل شدند.

کد مطلب 1002689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.