درآمد عمومی استان سمنان به ۱۷.۸ همت رسید

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان تعهد درآمدی استان از سوی دستگاه‌های اجرایی در سال جاری را ۱۷.۸ همت اعلام کرد و گفت: در چهار ماه ابتدایی سال، حدود ۲۵ درصد از این تعهد محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا کاظمی با اشاره به روند وصول درآمدهای عمومی استان اظهار کرد: مجموع درآمد وصول‌شده استان در سال گذشته به ۹.۴ همت رسید که این میزان معادل ۹۸ درصد رقم پیش‌بینی‌شده برای درآمدهای عمومی بوده است.

وی افزود: در چهار ماهه نخست سال جاری نیز ۴.۴ همت درآمد وصول شده که نشان‌دهنده رشد قابل توجه وصول درآمدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: در چهار ماه نخست سال جاری ۴.۴ همت درآمد عمومی در استان وصول شده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷۴ درصد افزایش داشته است.

کاظمی تعهد درآمدی استان از سوی دستگاه‌های اجرایی در سال جاری را ۱۷.۸ همت اعلام و عنوان کرد: در چهار ماه ابتدایی سال، حدود ۲۵ درصد از این تعهد محقق شده است و با توجه به افزایش معمول درآمدهای وصولی در نیمه دوم سال، انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی بتوانند تعهد درآمدی تعیین‌شده برای سال جاری را به‌طور کامل محقق کنند.

وی با بیان اینکه روند وصول درآمد در نیمه دوم سال به‌طور معمول شتاب بیشتری پیدا می‌کند، تصریح کرد: تحقق کامل تعهد درآمدی استان نیازمند استمرار روند موجود و پیگیری دستگاه‌های اجرایی است و با توجه به عملکرد چهار ماه نخست سال، ظرفیت لازم برای دستیابی به رقم پیش‌بینی‌شده وجود دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان درباره اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی و ردیف‌های متفرقه گفت: مجموع اعتبارات مصوب این بخش در سال جاری ۲.۹ همت تعیین شده که تاکنون ۷۸۰ میلیارد ریال از این اعتبارات به دستگاه‌های اجرایی استان پرداخت شده است.

کاظمی با اشاره به وضعیت اسناد خزانه اسلامی دستگاه‌های اجرایی استان در سال مالی ۱۴۰۴ عنوان کرد: مبلغ تخصیص‌یافته و جذب اسناد خزانه اسلامی دستگاه‌های اجرایی استان در این سال مالی ۶.۳ همت بوده که از این میزان تاکنون ۴.۲ همت جذب شده است.

وی میزان جذب اسناد خزانه اسلامی را معادل ۶۶.۴ درصد اعلام و خاطرنشان کرد: روند جذب اعتبارات ادامه دارد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، میزان جذب این اعتبارات تا پایان شهریور به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.

کد مطلب 1002214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.