پایان امضاهای طلایی در شهرداری کرج؛ خدمات شهری غیرحضوری می‌شود

شهردار کرج از اجرای آزمایشی شهرداری الکترونیک در سه منطقه شهری خبر داد و گفت: با تکمیل این طرح، شهروندان می‌توانند بخش قابل توجهی از خدمات شهرداری را بدون مراجعه حضوری و در تمام ساعات شبانه‌روز دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مهرداد کیانی پیش‌ازظهر امروز _شنبه چهاردهم شهریور_ با اشاره به برنامه شهرداری برای استقرار کامل نظام خدمات الکترونیکی در سال جاری اظهار کرد: اجرای «شهرداری الکترونیک» بر اساس تبصره ۵۴ بودجه سال ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفته و هدف آن کاهش بروکراسی، افزایش شفافیت، تسریع در پاسخگویی و کاهش هزینه‌های مدیریت شهری است.

وی افزود: اجرای این طرح در گام نخست به‌صورت آزمایشی و از طریق سامانه «کرج من» در مناطق یک، سه و پنج آغاز می‌شود و شهروندان در این مناطق می‌توانند بخشی از خدمات حوزه‌های شهرسازی و معماری، آتش‌نشانی، مدیریت پسماند و بعضی خدمات اداری و مالی را به‌صورت غیرحضوری دریافت کنند.

شهردار کرج با بیان اینکه عملکرد این طرح در مرحله نخست به دقت ارزیابی خواهد شد، ادامه داد: مشکلات و نواقص احتمالی پس از اجرای پایلوت شناسایی و رفع می‌شود و دامنه ارائه خدمات الکترونیکی به تدریج به سایر مناطق شهرداری کرج گسترش پیدا خواهد کرد.

کیانی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، توسعه این طرح در ماه‌های آینده ادامه پیدا می‌کند تا پایان سال، همه مناطق شهرداری کرج تحت پوشش خدمات شهرداری الکترونیک قرار گیرد.

وی یکی از نتایج مهم این طرح را کاهش مراجعه حضوری شهروندان دانست و تصریح کرد: وقتی خدمات شهری در بستر الکترونیک ارائه شود، علاوه‌بر صرفه‌جویی در وقت و هزینه شهروندان، میزان ترددهای غیرضروری در سطح شهر و بخشی از مشکلات ناشی از مراجعات اداری نیز کاهش پیدا می‌کند.

شهردار کرج با اشاره به نقش سامانه «کرج من» در اجرای این برنامه خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند بدون محدودیت زمانی و حتی خارج از ساعات اداری، بسیاری از خدمات مورد نیاز خود را به‌صورت غیرحضوری دریافت کنند و برای انجام امور اداری، نیازی به مراجعه مکرر به ساختمان‌های شهرداری نداشته باشند.

کیانی شفافیت در فرایند ارائه خدمات را از دیگر دستاوردهای این طرح عنوان کرد و گفت: الکترونیکی شدن فرایندها می‌تواند زمینه کاهش امضاهای طلایی، محدود شدن زمینه‌های بروز فساد و ایجاد عدالت بیشتر در دسترسی شهروندان به خدمات را فراهم کند.

وی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها و اجرای سراسری این طرح، شهرداری کرج بتواند جایگاه خود را در حوزه خدمات هوشمند شهری ارتقا دهد و بخش بیشتری از امور شهروندان را بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام دهد.

کد مطلب 1001605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.