صدای انفجار جنوب اصفهان ناشی از عملیات انهدام مهمات عمل‌نکرده است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اجرای عملیات فنی و تخصصی برای انهدام مهمات عمل‌نکرده خبر داد و گفت: صداهای شنیده‌شده در جنوب اصفهان ناشی از عملیات کنترل‌شده است.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تیم‌های فنی و متخصص، امروز در بازه زمانی ساعت ۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰، عملیات فنی و تخصصی برای انهدام مهمات عمل‌نکرده را در جنوب شهر اصفهان و منطقه بهارستان در دستور کار خود دارند.

وی با تأکید بر اینکه این اقدامات در راستای مسائل فنی و امنیتی انجام می‌شود، افزود: با توجه به ماهیت این عملیات که به صورت انفجارهای کنترل‌شده اجرا می‌شود، ممکن است صداهایی در برخی مناطق به گوش برسد؛ شهروندان توجه داشته باشند که این صداها ناشی از عملیات تحت نظارتِ تیم‌های متخصص است و جای هیچ‌گونه نگرانی و تشویش وجود ندارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ابراز کرد: تمام جوانب ایمنی در اجرای این طرح لحاظ شده است و این برنامه در چارچوب عملیات‌های جاری تیم‌های متخصص تخریب صورت می‌پذیرد.

کد مطلب 1001584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.