سخنگوی دولت و مدیرعامل پالایش و پخش؛ تنها مراجع رسمی اظهارنظر درباره بنزین هستند

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در نشست هماهنگی مدیریت ناترازی انرژی مقرر شد از این پس تنها سخنگوی دولت سیاست‌ها را اعلام و معاون وزیر نفت درباره مسائل فنی بنزین و گازوئیل اظهارنظر کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، سید حمید پورمحمدی در حاشیه جلسه هماهنگی مدیریت ناترازی انرژی که _جمعه سیزدهم شهریور_ به ریاست رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در این سازمان برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره مسئول اعلام تغییرات نرخ سوخت از سوی دولت اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد سخنگوی واحد درباره سوخت و بنزین داشته باشیم.

وی افزود: بر این اساس مقرر شد؛ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، سیاست دولت را بیان کند و اگر در زمینه بنزین یا گازوئیل تصمیمی گرفته شد، درباره بخش فنی آن هم محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی صحبت کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد: هر صحبتی غیر از این دو مرجع بیان شود، صحبت دقیقی نیست، تنها این دو نفر از طرف دولت صحبت می‌کنند.

کد مطلب 1001580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.