وفاق و همدلی عامل اصلی استقامت کشور است

سخنگوی دولت با اشاره به مدیریت موفق شرایط بحرانی در حوادث اخیر، «وفاق و همدلی» را عامل اصلی استقامت کشور دانست و بر پیگیری ویژه دولت برای توسعه ظرفیت‌های اقتصادی، گردشگری و کشاورزی استان ایلام تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، فاطمه مهاجرانی امروز _جمعه سیزدهم شهریور_ در «همایش کشوری صلح‌یاران ستاد صبر» که در استان ایلام برگزار شد، ضمن تبیین دستاوردهای دولت در مدیریت شرایط دشوار سال گذشته اظهار کرد: با وجود تلاش دشمنان برای ایجاد اختلال در زیرساخت‌های حیاتی کشور، از جمله حمله به هزاران منبع آبی و دکل مخابراتی، با مدیریت جهادی، میانگین قطعی آب به کمتر از دو ساعت و قطعی ارتباطات مخابراتی به کمتر از ۴۰ دقیقه کاهش یافت.

وی با اشاره به نقش امدادگران در شرایط اضطراری تصریح کرد: کاهش زمان حضور نیروهای امدادی و هلال‌احمر به کمتر از چهار دقیقه، نشان‌دهنده ظرفیت بالای دستگاه‌های اجرایی در مدیریت شرایط بحرانی است.

سخنگوی دولت عنوان کرد: در دوران فشارها و جنگ‌های اخیر، حتی با کمبود گسترده در اقلام اساسی فروشگاه‌ها مواجه نشدیم که این امر نتیجه هم‌افزایی میان دولت، مجلس و قوه قضاییه بود.

مهاجرانی با بیان اینکه دولت از نقد کارشناسی استقبال می‌کند، تأکید کرد: اگرچه فاصله میان وضعیت مطلوب و شرایط کنونی وجود دارد، اما نباید از تلاش‌های صورت‌گرفته برای عبور از بحران‌ها غافل شد.

وی افزود: دولت به‌طور مستمر شاخص‌های تورم و معیشت را در ستاد تنظیم بازار پایش می‌کند و تمام همت خود را برای فراهم‌سازی زمینه رونق اقتصادی در چارچوبی عزتمندانه به کار گرفته است.

سخنگوی دولت با اشاره به استعدادهای بی‌نظیر استان ایلام، اظهار کرد: توسعه گردشگری سلامت، صنایع مبتنی بر تنوع زیستی و به‌ویژه بهره‌برداری از اقتصاد اربعین، فرصتی طلایی برای ایجاد اشتغال و رونق استان است.

مهاجرانی طرح‌های کلان کشاورزی در ایلام گفت: احداث نخلستان چهار هزار هکتاری، یکی از اولویت‌های مهم کشاورزی است که در کنار ظرفیت‌های نفت و گاز و مرزی، می‌تواند چهره اقتصادی استان را متحول کند.

وی به تصویب بازارچه مرزی «هلاله شمالی» اشاره کرد و افزود: با پیگیری مستمر استاندار ایلام، نمایندگان مجلس و اتاق بازرگانی، این طرح گام مهمی در تقویت مبادلات مرزی خواهد بود.

سخنگوی دولت با اشاره به تلاش‌های دشمنان در سال ۱۴۰۴ برای ضربه زدن به ایران و تقدیر از جان‌فشانی نیروهای نظامی و دفاعی، خاطرنشان کرد: امنیت پایدار، پیش‌شرط اصلی سرمایه‌گذاری است.

مهاجرانی تصریح کرد: دردهای مشترک با فاصله گرفتن درمان نمی‌شود؛ راه عبور از شرایط دشوار کنونی، «صبر، مدارا، گفت‌وگو و ادامه مسیر وفاق» است.

وی گفت: دولت نگاهی عادلانه به توزیع منابع و توسعه استان‌ها دارد و ایلام متناسب با شایستگی‌ها و نیازهای خود، در برنامه‌های کلان دولت مورد توجه ویژه قرار خواهد گرفت.

کد مطلب 1001428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.