پل برگشت کهورستان-بندرخمیر تا یک هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان از تکمیل عملیات اجرایی پل مسیر برگشت کهورستان به سمت بندرخمیر خبر داد و گفت: این پل پس از انجام عملیات آسفالت و نصب گاردریل، حداکثر ظرف یک هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل اداره کل روابط‌عمومی استانداری هرمزگان، صفر صادقی‌پور با اشاره به آخرین وضعیت پل‌های محور کهورستان ـ بندرخمیر اظهار کرد: پل مسیر برگشت از کهورستان به سمت شهرستان بندرخمیر تقریباً عملیات اجرایی آن به پایان رسیده و تنها عملیات آسفالت و نصب گاردریل باقی مانده است.

وی افزود: این اقدامات نیز در مدت کوتاهی انجام خواهد شد و امیدواریم پل مسیر برگشت کهورستان به سمت بندرخمیر ظرف یک هفته آینده آماده بهره‌برداری و زیر بار ترافیکی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان درباره وضعیت پل مسیر رفت از بندرخمیر به سمت کهورستان و لار نیز گفت: این پل دارای سه پایه است که عملیات بتن‌ریزی بخش نخست پایه‌ها انجام شده و در بخش دوم نیز عملیات یکی از پایه‌ها به پایان رسیده و دو پایه دیگر در حال اجراست.

صادقی‌پور با بیان اینکه عملیات اجرایی این پل به‌تازگی آغاز شده است، تصریح کرد: با توجه به مراحل باقی‌مانده، تکمیل این پل حدود ۳۰ تا ۴۰ روز زمان نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه در ارتباط با پل‌های محور کهورستان، اتمام عملیات اجرایی پل مسیر برگشت به سمت بندرخمیر است که امیدواریم طی یک هفته آینده به بهره‌برداری برسد و شاهد برقراری تردد در این مسیر باشیم.

کد مطلب 1001380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.