ادعای طرح سؤال و «کارت زرد» علیه شهردار کذب است

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد، با رد برخی مطالب منتشرشده درباره جلسه اخیر شورای شهر، اظهار کرد: مطالبی که درباره طرح سؤال از شهردار، صدور «کارت زرد» و موضوعات مشابه مطرح شده، از اساس کذب است

سجاد کاظمی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان با رد برخی مطالب منتشرشده درباره جلسه اخیر شورای شهر، اظهار کرد: مطالبی که درباره طرح سؤال از شهردار، صدور «کارت زرد» و موضوعات مشابه مطرح شده، از اساس کذب است و چنین موضوعی در جلسه شورا مطرح نشده است.

وی افزود: کسانی که به این موضوعات دامن می‌زنند، باید پاسخگوی مطالبی باشند که مطرح می‌کنند و نسبت دادن چنین موضوعاتی به شورای شهر، واقعیت ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آبادگفت: برخلاف برخی مطالب مطرح‌شده، آنچه شب گذشته در جلسه شورای شهر گذشت، ارتباطی با طرح سؤال یا صدور کارت زرد برای شهردار نداشت.

کاظمی‌فرد افزود: حتی مصوبه مربوط به تجلیل از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار با پنج رأی رد شد؛ این در حالی است که جایگاه خبرنگار جایگاهی رفیع و اثرگذار است و انتظار می‌رفت موضوع تکریم و تجلیل از خبرنگاران مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

وی گفت: در جلسه اخیر، حتی برخی نامه‌های مردمی نیز مطرح نشد و جلسه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان رسید، بنابراین مطالبی که درباره اتفاقات جلسه منتشر شده، با آنچه واقعاً در جلسه شورا رخ داده، مطابقت ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با اشاره به روند اجرای پروژه‌های عمرانی در این شهر، گفت: مردم خرم‌آباد امروز به‌وضوح شاهد هستند که شهرداری پس از سال‌ها وارد مسیر جدی اجرای پروژه‌های عمرانی شده و شهر به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است؛ برخی پروژه‌ها با اولویت و سرعت بیشتری در حال اجرا هستند و برخی دیگر نیز با سرعت کمتری پیش می‌روند.

کاظمی‌فرد ادامه داد: مردم حق دارند نسبت به عملکرد مدیریت شهری انتقاد داشته باشند و بخشی از این انتقادات نیز کاملاً به‌جا است؛ هیچ مجموعه‌ای را نمی‌توان بدون نقص دانست و طبیعی است که هر شهرداری و شورای شهری در کنار نقاط قوت، نقاط ضعفی نیز داشته باشد؛ اما آنچه امروز مردم خرم‌آباد شاهد آن هستند، وجود اراده، کار و تلاش برای پیشبرد امور شهر است و مطالبات و انتقادات مردم نیز باید شنیده و پیگیری شود.

وی با تأکید بر شرایط اقتصادی موجود، بیان کرد: نباید شرایط کشور و مشکلات اقتصادی مردم و شهرداری را نادیده گرفت چراکه در شرایطی که کشور در وضعیت جنگی قرار دارد و وضعیت اقتصادی مردم نیز مطلوب نیست، شهرداری خرم‌آباد نیز از نظر مالی با محدودیت‌های جدی مواجه است؛ با این حال، هیچ‌یک از پروژه‌های عمرانی شهر متوقف نشده‌اند.

رئیس شورای شهر خرم‌آباد با اشاره به اهمیت درآمدهای پایدار شهرداری تصریح کرد: بخش مهمی از منابع شهرداری از محل پرداخت عوارض تأمین می‌شود و انتظار داریم شهروندان با پرداخت به‌موقع عوارض، مدیریت شهری را در اجرای پروژه‌ها همراهی کنند چراکه هرچه منابع مالی شهرداری افزایش یابد، طبیعتاً امکان تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی نیز بیشتر خواهد شد.

کد مطلب 1001290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.