وزیر ارتش آمریکا استعفای خود را اعلام کرد

وزیر ارتش آمریکا پس از ماه‌ها تنش با وزیر دفاع این کشور استعفای خود را ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دنیل دریسکول، وزیر ارتش آمریکا استعفای خود را ارائه کرده است.

این اقدام پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا روی می‌دهد.

رویترز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که مشخص نیست آیا کاخ سفید استعفای دریسکول را پذیرفته است یا خیر.

ارتش آمریکا نیز از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد.

دریسکول، همکلاسی سابق جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، جدیدترین مقام ارشدی است که پنتاگون را در زمان هگست ترک می‌کند.

وزیر دفاع آمریکا در ماه آوریل (اردیبهشت)، رندی جورج، رئیس ستاد ارتش این کشور را اخراج کرد، در حالی که کریستوفر دوناهو، فرمانده ارتش آمریکا در اروپا و آفریقا، در ماه ژوئن (خرداد) به‌‎طور غیرمنتظره‌ای استعفا کرد.

هگست، چندین فرمانده ارشد دیگر، از جمله رئیس نیروی دریایی آمریکا را برکنار کرده است.

پنتاگون در ماه آوریل به‌طور ناگهانی اعلام کرد که جان فلان، وزیر نیروی دریایی این سمت را ترک می‌کند و به این ترتیب نخستین رئیس یک نیروی نظامی آمریکا خواهد بود که در دوره دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

براساس گزارش منابع آگاه دریسکول نگرانی‌هایی را درباره «تحول و آمادگی ارتش آمریکا» از طرف دولت ترامپ و «مسدود کردن این تلاش‌ها از طرف هگست، به‌ویژه با اخراج ژنرال‌هایی که مسئول بودند، مطرح کرده است.

پیش‌از این رسانه‌های آمریکایی گزارش داده بودند که دریسکول پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست در حال آماده شدن برای ترک دولت ترامپ است.

وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه فاش کرده بود که انتظار می‌رود دریسکول پیش از پایان سال استعفا کند و حتی ممکن است زودتر نیز این سمت را ترک کند.

نیویورک تایمز طی گزارشی در این باره نوشت که بالا گرفتن اختلاف‌ها و اخراج‌های گسترده از طرف وزیر دفاع این کشور، ارتش آمریکا را در یکی از حساس‌ترین دوره‌ها دچار آشفتگی کرده است.

کد مطلب 1000510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.